Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 6-8 mai 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi mai mult noros în sud-estul țãrii și va ploua pe arii extinse în Dobrogea, Muntenia și sudul Vreme NorMoldovei. În celelalte zone, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local în Oltenia, Transilvania și centrul Moldovei și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1700 m, precipitațiile vor mai fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în est și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3…4 grade în depresiuni și 12 grade pe litoral.

Vineri 6 mai
Valorile termice vor fi ușor mai scãzute decât normele perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros și va ploua pe arii extinse, ziua, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei și al Transilvaniei și local, mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite izolat de descãrcãri electrice. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va avea unele intensificãri în estul, nordul și centrul teritoriului și, trecãtor, în timpul ploilor, în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade în depresiuni și 22…23 de grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 11 grade.

Sambata 7 mai
Valorile termice vor fi ușor mai scãzute decât cele normale pentru prima decadã a lunii mai, în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, vor fi înnorãri temporar acentuate și ploi pe arii extinse. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și noaptea, când local va ploua. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice, iar izolat cantitãțile de apã vor fi însemnate. Trecãtor, în zona înaltã de munte, se pot semnala ninsori sau lapovițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13…14 grade în depresiuni și nordul Moldovei și 23 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 11 grade.

Duminica 8 mai
Vremea va fi în general instabilã și ușor mai rece decât în mod normal pentru aceastã datã, în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate, local vor fi ploi, mai ales averse și se vor semnala descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în nord și 23 de grade în sud-vest, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 11 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult noros, va mai ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 9…10 grade.

De MaiVineri 6 mai
Valorile termice vor fi ușor mai scãzute decât normele perioadei. În cursul zilei vor fi înnorãri temporare și, mai ales dupã-amiaza, se vor semnala averse și, posibil, descãrcãri electrice. Noaptea cerul se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

Sâmbătă 7 mai
Valorile termice vor fi ușor mai scãzute decât cele normale pentru prima decadã a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza, dar în special noaptea, când vor fi ploi, mai ales averse și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

Duminică 8 mai
Vremea va fi în general instabilã și ușor mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, posibil și descãrcãri electrice, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

71 − 63 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie