Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 7-10 ianuarie 2016

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi în general închisã, cu precipitații în toatã țara. În regiunile sud-estice vor predomina ploile și Brrrr uratse vor cumula cantitãți de apã mai însemnate, în nordul și centrul Moldovei și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în rest se vor semnala precipitații mixte. Local se va depune polei. Vântul va avea intensificãri temporare în regiunile sudice și sud-estice, precum și pe crestele montane. Temperaturile minime, mai ridicate decât în nopțile precedente, se vor încadra între -5 și 4 grade.

Joi 7 ianuarie
Vremea va fi în general închisã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi predominant sub formã de ploaie în sud-est, ninsori în nordul și centrul Moldovei și în zonele montane și submontane și mixte în celelalte regiuni. Pe arii restrânse, cu precãdere în orele dimineții, vor mai fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în est și în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 3 grade, mai ridicate pe litoral, spre 6 grade, iar cele minime se vor situa între -10 și 0 grade.

Vineri 8 ianuarie
Valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros, însã doar izolat vor fi precipitații slabe, mai ales sub formã de ninsoare, în regiunile nord-vestice și la munte. Noaptea, înnorãrile se vor accentua în cea mai mare parte a țãrii și pe arii restrânse, în centru vor fi precipitații mixte, iar în nord și la munte va ninge. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde trecãtor va spulbera zãpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade și -1 grad. În zonele joase de relief izolat se va semnala ceațã.

Sâmbătă 9 ianuarie
Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în regiunile vestice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul și parțial în centrul țãrii, iar în rest, înorãrile vor fi temporare. Local se vor semnala precipitații, predominant sub formã de ninsoare la munte, mixte în nord și centru și mai ales ploi în vest. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar temporar și în vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 10 grade, iar cele minime în general între -7 și 7 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, local se va semnala ceațã.

Duminică 10 ianuarie
Vremea va fi predominant închisã, iar valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în toate regiunile. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în cea mai mare parte a țãrii. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, dar temporar și în vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general, între 1 și 11 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. În zonele joase de relief izolat se va semnala ceațã.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații sub formã de ploaie, moderatã cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã, mai ridicatã decât în nopțile precedente, va fi de 0…1 grad.

IarnaJoi 7 ianuarie
Vremea va fi în general închisã. Ziua vor fi precipitații predominant sub formã de ploaie, iar seara și noaptea, trecãtor, lapovițã sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimã va fi de -3…-1 grad.

Vineri 8 ianuarie
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade. Mai ales noaptea vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă 9 ianuarie
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Duminică 10 ianuarie
Vremea va fi închisã, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad. Dimineața vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 3 =

43 + = 52

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Expresia O.K./OK – originea şi situaţia acesteia în limba română …
Corespondenta la redactie
 • Corespondență de la NATO

  Corespondență de la NATO

  Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »