Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 7-10 iunie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud-vestul, sudul și centrul țãrii. Se vor semnala averse și descãrcãri Cascada Munteelectrice în Oltenia, local în vestul Munteniei și sudul Transilvaniei, unde cantitãțile de apã vor mai depãși pe arii restrânse 15 l/mp. În celelalte regiuni, ploi de scurtã duratã vor mai fi posibile doar cu totul izolat la începutul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral și în Delta Dunãrii, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade pe litoral. Spre dimineațã, izolat îndeosebi în nord-vestul și centrul teritoriului se va forma ceațã.

Marți 7 iunie
Vremea va deveni în general frumoasã, dar rãcoroasã mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, averse și descãrcãri electrice pe arii restrânse în Oltenia, nord-vestul Munteniei, Transilvania, precum și la munte. În zona Carpaților Meridionali și în Subcarpații Getici cantitãțile de apã mai pot depãși 15 l/mp. În restul teritoriului, ploi de scurtã duratã se vor semnala doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general între 3 și 13 grade. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceațã.

Miercuri 8 iunie
Vremea se va menține în general frumoasã, dar și rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza când, pe arii restrânse în zonele de munte, dar și în centrul și sud-vestul țãrii vor mai fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 15 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. În zonele joase, izolat vor mai fi condiții de ceațã.

Joi 9 iunie
Vremea se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 și 16 grade, cu valori mai scãzute în depresiuni. În timpul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza când, local în zonele de munte și izolat în rest, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vor fi condiții de grindinã. În cursul nopții nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice și nordice, dar numai pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor.

Vineri 10 iunie
Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de munte înnorãrile vor fi temporar accentuate și mai ales dupã-amiaza și seara, local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiții de grindinã, iar cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 grade
.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va prezenta înnorãri temporare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 13…14 grade.

La ScaldatMarți 7 iunie
Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Miercuri 8 iunie
Vremea va fi în general frumoasã, dar rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

Joi 9 iunie
Vremea se va menține în general frumoasã și se va încãlzi ușor, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 11…12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Vineri 10 iunie
Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice vor fi normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 12 =

36 − 33 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie