Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 8 – 11 decembrie 2014

Vremea în țară
La noapte
C
erul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații local în vestul, centrul și nordul țãrii și pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare în jumãtatea de nord a Moldovei și la munte și ploi sau burnițã în rest. În regiunile estice izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -4 și 6 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceațã.
Luni, 8 decembrie
Vremea va fi în general închisã. Se vor semnala precipitații ziua, pe spații restrânse, îndeosebi în vest și nord-vest, iar seara și timp ploiosnoaptea aria acestora se va extinde în toatã jumãtatea de sud-est a teritoriului, unde se pot cumula cantitãți de apã izolat mai însemnate. Vor fi precipitații mixte în Moldova și la munte și mai ales ploi în rest. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în regiunile sud-estice, în partea a doua a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceațã.
Marti, 9 decembrie
Vremea va fi închisã și se vor semnala precipitații în sudul, centrul și estul țãrii și local în rest. Vor fi predominant ninsori în Moldova, în estul Transilvaniei și la munte, iar în restul teritoriului ploaie și trecãtor lapovițã și ninsoare. Se mențin condițiile de polei. Cantitãțile de apã pot fi local mai însemnate. Vântul va avea intensificãri temporare în Bãrãgan, Dobrogea, dar și în Moldova și pe crestele montane, spulberând zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade.
Miercuri, 10 decembrie
Cerul va fi noros și se vor semnala precipitații local în jumãtatea de est a țãrii și pe arii mai restrânse, îndeosebi ziua, în rest. Acestea vor fi sub formã de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Moldova, mixte în Transilvania și mai ales ploi în rest. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va mai avea unele intensificãri în regiunile estice și sud-estice, dar și pe crestele montane, spulberând trecãtor zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 2 grade. În zonele joase, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceațã.
Joi, 11 decembrie
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala mai ales ninsori, izolat la munte, iar seara și noaptea local în regiunile nord-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, iar minimele se vor încadra între -8 și 1 grad. În zonele joase va fi ceațã.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va fi noros și trecãtor va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 0…1 grad.
Luni, 8 decembrie
Picaturi ploaieVremea va fi închisã. În prima parte a zilei va burnița, iar noaptea vor fi ploi, moderate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de 0…1 grad.
Marți, 9 decembrie
Vremea se va menține închisã. Temporar vor cãdea precipitații, în general sub formã de ploaie. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã de 0…1 grad.
Miercuri, 10 decembrie
Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi ziua vor cãdea precipitații predominant sub formã de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 1..2 grade, iar cea minimã de -1…0 grade.
Joi, 11 decembrie
Vremea se va ameliora ca aspect. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã de -4…-2 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − three =

− 4 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie