Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 8-12 februarie 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge, în general slab, în zona de munte, local în sudul, centrul și estul țãrii și izolat în rest. Vântul va avea intensificãri locale, îndeosebi la munte, unde va spulbera zãpada. Temperaturile minime se vor situa între -12 și -2 grade, ușor mai coborîte în depresiuni.

Iarna munteLuni, 9 februarie
Vremea va fi rece, local geroasã, noaptea, îndeosebi în centrul și sudul țãrii. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge în zona montanã. Ninsori în general slabe vor mai fi, în cursul zilei, pe arii restrânse în sud-vestul și nord-estul teritoriului și izolat în rest, iar în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse în regiunile vestice și nordice. Vântul va avea intensificãri cu rafale de 45…55 km/h în Banat, Moldova, Bãrãgan și Dobrogea, iar la munte va fi tare, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiuni și 3 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 și -5 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceațã și chiciurã, cu precãdere la sfârșitul nopții.

Marti, 10 februarie
Vremea se va menține rece, geroasã dimineața și noaptea, local în centrul și sudul teritoriului și pe spații mai restrânse în rest. Cerul va fi temporar noros și, îndeosebi în cursul zilei, va ninge slab – local în zona montanã și izolat în nordul, centrul și sud-estul țãrii. Vântul va mai avea unele intensificãri în regiunile estice și la munte va fi tare, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiuni și 4 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceațã și chiciurã.

Miercuri, 11 februarie
Valorile termice vor crește fațã de ziua precedentã în vest și nord-vest, dar în restul teritoriului vremea va fi în continuare mai rece decât normalul perioadei, local geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în est și în sud-est, dar condițiile de ninsoare slabã vor fi reduse. Vântul va continua sã prezinte intensificãri pe crestele montane, dar și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în sudul extrem și 6 grade în nord-vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade. Dimineața și noaptea, izolat, în zonele joase, va fi ceațã.

Joi, 12 februarie

Vremea va fi în general frumoasã, cu cerul variabil. Vântul va mai prezenta ușoare intensificãri pe crestele montane și în sud-estul țãrii. Temperaturile maxime, în creștere fațã de ziua anterioarã în toate zonele țãrii, vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -13 și -3 grade. Dimineața și noaptea, izolat în zonele joase, va fi ceațã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va avea înnorãri și, temporar, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de -4…-3 grade.

Luni, 9 februarie
Vremea va fi rece, geroasã, noaptea, în zona preorãșeneascã. Cerul va fi temporar noros și doar trecãtor vor fi condiții de ninsoare slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 1 grad, iar cea minimã de -10…-9 grade.

Marti, 10 februarieOmuleti din zapada
Vremea va fi rece, geroasã noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -12…-10 grade.

Miercuri, 11 februarie
Vremea se va menține rece, geroasã dimineața. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimã va fi de -8…-7 grade.

Joi, 12 februarie
Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice diurne vor fi în creștere ușoarã și se vor apropia de cele normale pentru mijlocul lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi 4…5 grade, iar cea minimã de -10…-8 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 2 =

88 − 79 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie