Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo pentru începutul săptămânii 4-9 septembrie


ANM a emis duminică o atenționare cod galben de furtuni și vijelii, care a fost valabilă pe teritoriul a 21 de județe. Pentru alte patru județe atenționarea meteo a fost valabilă parțial.

Codul galben a fost în vigoare de duminică, 3 septembrie, de la ora 15:00, până luni dimineață, ora 3:00. Au fost ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, local în Muntenia și nordul Moldovei precum și în zona de munte au fost averse torențiale, vijelii și căderi de grindină, iar cantităţile de apă au depăşit pe arii extinse 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

Luni, 4 septembrie, temperaturile scad peste tot: în vest, nord şi centru vremea devine răcoroasă. Ploile se retrag în nord şi centru şi vor fi consistente. Se înteţeşte vântul, iar noaptea cerul se degajează.

Ziua de marţi, 5 septembrie, aduce vreme bună, cam răcoroasă dimineaţa şi noapte. Vântul va fi destul de activ, iar prin nordul ţării e posibil să picure trecător.

Miercuri, 6 septembrie, avem o zi frumoasă, cu soare şi un vânt mai intens pe crestele montane. În vest, nord-vest şi centru apar ceva înnorări şi o să plouă slab, mai ales după lăsarea nopţii. Va fi răcoare dimineaţa, iar la amiază vom avea de la 19 la 28 de grade.

Sursa:
stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 7 =

− 3 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie