Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo pentru începutul săptămânii 4-9 septembrie


ANM a emis duminică o atenționare cod galben de furtuni și vijelii, care a fost valabilă pe teritoriul a 21 de județe. Pentru alte patru județe atenționarea meteo a fost valabilă parțial.

Codul galben a fost în vigoare de duminică, 3 septembrie, de la ora 15:00, până luni dimineață, ora 3:00. Au fost ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, local în Muntenia și nordul Moldovei precum și în zona de munte au fost averse torențiale, vijelii și căderi de grindină, iar cantităţile de apă au depăşit pe arii extinse 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

Luni, 4 septembrie, temperaturile scad peste tot: în vest, nord şi centru vremea devine răcoroasă. Ploile se retrag în nord şi centru şi vor fi consistente. Se înteţeşte vântul, iar noaptea cerul se degajează.

Ziua de marţi, 5 septembrie, aduce vreme bună, cam răcoroasă dimineaţa şi noapte. Vântul va fi destul de activ, iar prin nordul ţării e posibil să picure trecător.

Miercuri, 6 septembrie, avem o zi frumoasă, cu soare şi un vânt mai intens pe crestele montane. În vest, nord-vest şi centru apar ceva înnorări şi o să plouă slab, mai ales după lăsarea nopţii. Va fi răcoare dimineaţa, iar la amiază vom avea de la 19 la 28 de grade.

Sursa:
stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × two =

− 3 = 3

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie