Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Propunere în Consiliul Local: Cine solicită bani să vină să explice destinația lor

În ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii iulie, consilierul PNȚcd Cristiana Drăgan propune ca atunci când o instituție sau persoană fizică solicită niște sume de bani de la Consiliul Local, reprezentanții să fie prezenți în cadrul dezbaterilor locale pentru a justifica sumele.

IMG_2645Consilier Drăgan a explicat cu această ocazie și decizia sa de a da avize negative unor hotărâri de finanțare în ședința pe comisii.

De cealaltă parte, consilierul PSD Gheorghe Lungu se opune propunerii consilierei Drăgan, explicând celor prezenți în sala de ședințe că, cine dorește să afle amănunte despre solicitările de finanțare, o poate face informându-se în intervalul de timp până la desfășurarea ședinței ordinare lunare în care se pune în discuție sponsorizarea prin Consiliul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

68 − 64 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie