Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 2 august vremea se menţine caldă în continuare, izolat caniculară

Vremea se menţine caldă în continuare, izolat caniculară. Maxime termice de până la 35 de grade Celsius.meteo 1Sâmbătă, 2 august 2014, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza.Câmpia de Vest, Dobrogea şi Moldova. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în est şi sud-est.

Temperaturile maxime se vor situa între 29 de grade în sudul litoralului şi în depresiuni şi 35 de grade, local, în Câmpia Română, Temperaturile minime se vor situa între 14 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar şi mai scăzute în depresiuni.

În Oltenița, vremea se va menţine călduroasă, caniculară în orele amiezii când temperatura aerului va atinge 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 grade.vara

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, vânt de 4 m/s, dinspre Nord, iar maxima zilei: 30° Celsius.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

93 − = 92

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie