Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 2 august vremea se menţine caldă în continuare, izolat caniculară

Vremea se menţine caldă în continuare, izolat caniculară. Maxime termice de până la 35 de grade Celsius.meteo 1Sâmbătă, 2 august 2014, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza.Câmpia de Vest, Dobrogea şi Moldova. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în est şi sud-est.

Temperaturile maxime se vor situa între 29 de grade în sudul litoralului şi în depresiuni şi 35 de grade, local, în Câmpia Română, Temperaturile minime se vor situa între 14 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar şi mai scăzute în depresiuni.

În Oltenița, vremea se va menţine călduroasă, caniculară în orele amiezii când temperatura aerului va atinge 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 grade.vara

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, vânt de 4 m/s, dinspre Nord, iar maxima zilei: 30° Celsius.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 5 =

5 + 3 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie