Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 2 august vremea se menţine caldă în continuare, izolat caniculară

Vremea se menţine caldă în continuare, izolat caniculară. Maxime termice de până la 35 de grade Celsius.meteo 1Sâmbătă, 2 august 2014, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza.Câmpia de Vest, Dobrogea şi Moldova. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în est şi sud-est.

Temperaturile maxime se vor situa între 29 de grade în sudul litoralului şi în depresiuni şi 35 de grade, local, în Câmpia Română, Temperaturile minime se vor situa între 14 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar şi mai scăzute în depresiuni.

În Oltenița, vremea se va menţine călduroasă, caniculară în orele amiezii când temperatura aerului va atinge 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 grade.vara

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, vânt de 4 m/s, dinspre Nord, iar maxima zilei: 30° Celsius.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + twelve =

− 4 = 5

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie