Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 21 iunie vreme răcoroasă şi averse de ploaie

Sâmbătă, 21 iunie, vom avea parte de o vreme răcoroasă, cu instabilitate atmosferică şi înnorări temporar accentuate. Maxime termice de 25 de grade Celsius.

Sâmbătă, 21 iunie 2014, vremea în România va fi răcoroasă, cu maxime termice între 18 şi 25 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade Celsius. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate şi ploi locale la munte, în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea şi pe spaţii restrânse în restul teritoriului.

copilas plouatVor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă pot depăşi 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

În Olteniţa, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Pe Litoral, se va semnala cer variabil cu ploaie,vânt de 4 m/s, dinspre V, iar maxima zilei va atinge 22°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Floralia şi Floriile/Duminica stâlpărilor – origine, semnificaţie, simboluri Floralia sau …
Corespondenta la redactie