Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 21 iunie vreme răcoroasă şi averse de ploaie

Sâmbătă, 21 iunie, vom avea parte de o vreme răcoroasă, cu instabilitate atmosferică şi înnorări temporar accentuate. Maxime termice de 25 de grade Celsius.

Sâmbătă, 21 iunie 2014, vremea în România va fi răcoroasă, cu maxime termice între 18 şi 25 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade Celsius. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate şi ploi locale la munte, în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea şi pe spaţii restrânse în restul teritoriului.

copilas plouatVor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă pot depăşi 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

În Olteniţa, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Pe Litoral, se va semnala cer variabil cu ploaie,vânt de 4 m/s, dinspre V, iar maxima zilei va atinge 22°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 36 = 42

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie