Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Săptămâna europeană a sportului în 2015 a fost confirmată și la Oltenița

Anul trecut a avut loc conferința la care s-a discutat despre pentru lansarea în acest an a săptămânii europene a sportului, la inițiativa comisarului european pentru cultură, educație, multilingvism și tineret, Andoulla Vassiliou (Grecia).

 

Europa sport

Conferința a implicat peste 150 experți din partea organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale și instituțiile din întreaga Europă, scopul fiind de a angrena cât mai mulți oameni la nivel local, regional și național pentru a practica activități sportive.
În România, prin Federația Română Sportul pentru Toți, asociațiile județene trebuie ca până pe 16 ianuarie să prezinte activitățile pe care le vor desfășura în perioada 07-13 septembrie 2015 pentru a primi materialele promoționale, bannere, diplomele de participare și altele.
La nivel județean, Asociația Județeană Sportul pentru Toți (AJSpT) Călărași se va implica în această acțiune pe 11 și 12 septembrie cu următoarele concursuri : cros, frisby, streetball, tenis de masa, șah și role.
Locurile unde se vor desfășura competițiile amintite vor fi Parcul Central Oltenita și Parcul Dumbrava Călărași, după cum ne transmite președintele AJSpT Călărași, profesor Cristiana Drăgan.Photo Saptamana Europeana
Pentru anul în curs, AJSpT Călărași are în calendarul intern 14 activitati incluse, săptămâna Moove Week cu care deja oltenițenii s-a familiarizat fiind a treia participare consecutivă, de asemenea Săptămâna Sportul pentru Toți și implicarea în multe activități naționale.
La activitățile dedicate Săptămânii Europene a Sportului pot participa toate grupele de vârstă.
Se estimează un număr estimativ de participanți de 250.
Partenerii acțiunii din septembrie a.c. sunt Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Clubul Sportiv Școlar Călărași, Primăria Oltenița.
Premiile și materialele promoționale vor fi acordate de Federația Română Sportul pentru Toți și Asociația Județeană Sportul pentru Toți Călărași.

Elisabeta Genoa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 12 =

48 − = 47

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie