Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Senator PNL Iulian Dumitrescu : Crăciun Fericit și un An Nou mai bun !

Această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi pace în suflete ! Să visăm și să luptăm să ne împlinim visul, să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi unul liniștit, fără încercări, necazuri, fără lacrimi, un an blând.

Iar noi, fiindcă de fapt cu Noi începe totul, Noi să fim cei care să aducem fericire în jur.

Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!

Senator PNL Iulian Dumitrescu

In Zapada

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 6 =

+ 71 = 77

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – (Tu) plecasei/văzusei, vorbisei etc. sau (Tu) …
Corespondenta la redactie