Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Siguranţa rutieră, în atenţia poliţiştilor din Olteniţa

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, au efectuat o acţiune pe raza municipiului, în ziua de 11 februarie 2015, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi sigur.

Politist traficAu fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, din care 15 sancţiuni la regimul circulaţiei, o sancţiune pentru lipsa asigurării de răspundere civilă şi o sancţiune pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 5900 lei.

De asemenea, a fost depistat D. Sorin din comuna Chiselet, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, pe DN 31.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Potrivit informațiilor noastre preluate de la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, astfel de acţiuni derulate de poliţişti vor avea un caracter de continuitate, fiind menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi la reducerea riscului de victimizare din accidente de circulaţie pe raza municipiului Olteniţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

61 − = 60

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie