Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Siguranţa rutieră, în atenţia poliţiştilor din Olteniţa

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, au efectuat o acţiune pe raza municipiului, în ziua de 11 februarie 2015, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi sigur.

Politist traficAu fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, din care 15 sancţiuni la regimul circulaţiei, o sancţiune pentru lipsa asigurării de răspundere civilă şi o sancţiune pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 5900 lei.

De asemenea, a fost depistat D. Sorin din comuna Chiselet, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, pe DN 31.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Potrivit informațiilor noastre preluate de la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, astfel de acţiuni derulate de poliţişti vor avea un caracter de continuitate, fiind menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi la reducerea riscului de victimizare din accidente de circulaţie pe raza municipiului Olteniţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − fifteen =

77 − 68 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    “La fel ca şi” – este corectă această structură lingvistică? …
Corespondenta la redactie