Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Societatea Axy Olt : Paște Fericit tuturor cu belșug în case!

Odată cu Învierea se nasc pacea, iubirea, sinceritatea, gândul bun.

Este ziua în care iertăm şi dăruim, ne bucurăm și ne oprim din mersul nebun al evenimentelor. Fiindcă Spiritul Paștelui este mai puternic în aceste zile.

Să fim recunoscători că avem o Înviere sacră care ne aduce SPERANȚA.

Paște Fericit tuturor, cu belșug în case!
Societatea Axy Olt cherestea Oltenița

Lumina-

”Că la Tine este izvorul vieţii, întru lumina Ta vom vedea lumină.” David în Psaltirea, psalmul 36, versetul 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =

28 − 25 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie