Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Triplu asasinat în Călărași: Părinții și fiica lor uciși în aceeași seară

Poliția din Călărași a fost alertată luni, 12 noiembrie, în jurul orei 22,00 că o triplă crimă a fost comisă pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Călărași. 

Doi bătrâni, soț și soție, cu vârstele de 82 și 80 de ani, și fiica lor de 58 de ani au fost găsiți înjunghiați în casă. Asasinii sunt trei adolescenți de 17 ani, au declarat surse din anchetă: Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian. Principalul suspect ar fi Dan Alexandru, pe care bătrânii îl luaseră de la un centru de plasament de când era bebeluș.
Cei doi bătrâni l-au crescut până la 14 ani, când băiatul a dat în patima drogurilor şi era în stare de orice pentru cconsumul de stupefiante. Cum nu l-au mai putut controla, au fost nevoiţi să-l trimită înapoi în centrul de plasament.
Ceilalți doi, susținătorii suspectului, provin și ei de la centrul de plasament. După asasinat, cei trei au furat mașina familiei și au fugit cu ea. Polițiștii i-au ajuns la scurt timp din urmă.

Tinerii implicați în asasinat@facebook

Potrivit procurorului de caz, mobilul crimei ar fi fost jaful. Tinerii au vrut să fure bani și bijuterii. Cei trei sunt bănuiți că ar fi consumat etnobotanice. Aceștia se află în acest moment în arestul Poliției Călărași. Fiul adoptiv al familiei, Dan Alexandru, se afla sub control judiciar. Era în perioada de supraveghere, după ce a comis mai multe infracţiuni.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie