Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Triplu asasinat în Călărași: Părinții și fiica lor uciși în aceeași seară

Poliția din Călărași a fost alertată luni, 12 noiembrie, în jurul orei 22,00 că o triplă crimă a fost comisă pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Călărași. 

Doi bătrâni, soț și soție, cu vârstele de 82 și 80 de ani, și fiica lor de 58 de ani au fost găsiți înjunghiați în casă. Asasinii sunt trei adolescenți de 17 ani, au declarat surse din anchetă: Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian. Principalul suspect ar fi Dan Alexandru, pe care bătrânii îl luaseră de la un centru de plasament de când era bebeluș.
Cei doi bătrâni l-au crescut până la 14 ani, când băiatul a dat în patima drogurilor şi era în stare de orice pentru cconsumul de stupefiante. Cum nu l-au mai putut controla, au fost nevoiţi să-l trimită înapoi în centrul de plasament.
Ceilalți doi, susținătorii suspectului, provin și ei de la centrul de plasament. După asasinat, cei trei au furat mașina familiei și au fugit cu ea. Polițiștii i-au ajuns la scurt timp din urmă.

Tinerii implicați în asasinat@facebook

Potrivit procurorului de caz, mobilul crimei ar fi fost jaful. Tinerii au vrut să fure bani și bijuterii. Cei trei sunt bănuiți că ar fi consumat etnobotanice. Aceștia se află în acest moment în arestul Poliției Călărași. Fiul adoptiv al familiei, Dan Alexandru, se afla sub control judiciar. Era în perioada de supraveghere, după ce a comis mai multe infracţiuni.

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie