Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un oltenițean accidentat mortal la Frumușani și un șofer fără permis

În seara de 9 septembrie a.c., L. Marian, de 47 ani, din Bucureşti a accidentat mortal pe D. Cristian de 56 de ani din Oltenița.

I. Marian conducea un autoturism pe DN 4 în afara localităţii Frumuşani în timp ce pietonul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accident grav

Poliţiştii au constatat că şoferul poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit polițiștilor, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului în dosarul penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Autoutilitară, condusă pe Șoseaua Călărași de un bărbat fără permis de conducere

Poliţiştii din Olteniţa au identificat în trafic, pe şoseaua Călăraşi, la data de 9 septembrie a.c., o autoutilitară, condusă de U. Gheorghe, de 62 ani, din comuna Mihăeşti, judeţul Argeş.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că bărbatul care conducea autoutilitara nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × one =

+ 34 = 41

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie