Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un oltenițean accidentat mortal la Frumușani și un șofer fără permis

În seara de 9 septembrie a.c., L. Marian, de 47 ani, din Bucureşti a accidentat mortal pe D. Cristian de 56 de ani din Oltenița.

I. Marian conducea un autoturism pe DN 4 în afara localităţii Frumuşani în timp ce pietonul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accident grav

Poliţiştii au constatat că şoferul poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit polițiștilor, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului în dosarul penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Autoutilitară, condusă pe Șoseaua Călărași de un bărbat fără permis de conducere

Poliţiştii din Olteniţa au identificat în trafic, pe şoseaua Călăraşi, la data de 9 septembrie a.c., o autoutilitară, condusă de U. Gheorghe, de 62 ani, din comuna Mihăeşti, judeţul Argeş.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că bărbatul care conducea autoutilitara nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie