Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vand teren intravilan în Budești

Vând teren intravilan în localitatea Budeşti, județul Călărași.

Zona este foarte bună, terenul de 3800 mp fiind poziţionat în apropierea Gării Budeşti.

Este ideal pentru orice fel de construcţie sau poate fi folosit în scop agricol, deschis aşadar oricărei perspective cu stil şi gust.intravilan

Poate fi folosit şi ca teren sportiv sau spatiu decorativ.

Un plan bine pus la punct poate face din acest loc un colţ de rai, aşezarea strategică contribuie la recreerea, liniştea şi confortul dorit de fiecare persoană care ajunge în zonă.

Pentru conformitate, detalii şi informaţii ajutătoare aveţi numărul de telefon 0743 400 400.

Budesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 13 = 17

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie