Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 1 august vreme călduroasă

Vineri, vremea va fi călduroasă şi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse, averse însoţite de descărcări electrice, mai ales după-amiaza, în Banat, Crişana, Oltenia, precum şi la munte şi doar cu totul izolat în rest, informează Mediafax. Vor fi condiţii de grindină.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 de grade în depresiuni, în sudul litoralului şi în Subcarpaţii Getici şi 34 de grade în estul teritoriului, unde şi indicele de disconfort termic va atinge pe arii restrânse pragul critic de 80. Minimele termice vor fi cuprinvremea-1-august-2014se între 12 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar mai scăzute în depresiuni.

În Olteniţa, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18…20 grade.

LA MUNTE:

Vremea 1 august 2014. Vremea va fi caldă şi se va ameliora semnificativ faţă de ziua anterioară sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi după-amiaza în vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona Munţilor Banatului, unde doar pe arii restrânse se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat.

LA MARE:

Vremea 1 august 2014. Vremea va fi deosebit de caldă, predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult seninpe litoral dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificari trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 31 de grade, iar cele minime între 22 şi 24 de grade. Indicele temperatură-umezeală ITU va atinge pragul critic de 80. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 25 şi 26 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

42 + = 48

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie