Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 3 octombrie : vremea rămâne rece

VINERI, 3 OCTOMBRIE. Vineri vremea continuă să se răcească, mai ales în jumătatea sudică şi drept urmare după-amiaza termometrele arată maxime cuprinse între 10 grade în Bucovina şi cel mult 19 grade în Banat şi Lunca Dunării.

Imagine naturaCerul continuă să fie acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei şi plouă pe arii relativ extinse în zona montană, local în vest în centru şi în nord şi doar izolat în celelalte regiuni. La altitudini mai mari de 2000 m, ploile se transformă în precipitaţii mixte. Vântul suflă mai tare şi accentuează senzaţia de rece în sudul Banatului şi pe litoral. Izolat se va semnala ceaţă.Toamna

 VREMEA ÎN OLTENIȚA. Vremea rămâne mai rece decât în mod obişnuit cu maxime de 17, cel mult 18 grade. În prima parte a zilei soarele e încă ascuns dupa un strat noros mai consistent, dar treptat îşi face loc printre nori.

Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 4 =

+ 35 = 37

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie