Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 3 octombrie : vremea rămâne rece

VINERI, 3 OCTOMBRIE. Vineri vremea continuă să se răcească, mai ales în jumătatea sudică şi drept urmare după-amiaza termometrele arată maxime cuprinse între 10 grade în Bucovina şi cel mult 19 grade în Banat şi Lunca Dunării.

Imagine naturaCerul continuă să fie acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei şi plouă pe arii relativ extinse în zona montană, local în vest în centru şi în nord şi doar izolat în celelalte regiuni. La altitudini mai mari de 2000 m, ploile se transformă în precipitaţii mixte. Vântul suflă mai tare şi accentuează senzaţia de rece în sudul Banatului şi pe litoral. Izolat se va semnala ceaţă.Toamna

 VREMEA ÎN OLTENIȚA. Vremea rămâne mai rece decât în mod obişnuit cu maxime de 17, cel mult 18 grade. În prima parte a zilei soarele e încă ascuns dupa un strat noros mai consistent, dar treptat îşi face loc printre nori.

Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 14 = 20

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie