Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 8 august temperatura până la 34 de grade

Vineri, 8 august, în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântulinstabilui.

 

Îndeosebi în zona Carpaților Occidentali, ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază, cerul va fi variabil, iar manifestările specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Dealurile de Vest și 34…35 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 12 și 24 de grade.

În Oltenița, vremea va fi în continuare călduroasă, astfel încât la amiaza se va înregistra o temperatură în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în primele ore ale nopții, când vor fi condiții pentrusun ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va înregistra 4 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 34°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =

− 7 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie