Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 8 august temperatura până la 34 de grade

Vineri, 8 august, în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântulinstabilui.

 

Îndeosebi în zona Carpaților Occidentali, ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază, cerul va fi variabil, iar manifestările specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Dealurile de Vest și 34…35 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 12 și 24 de grade.

În Oltenița, vremea va fi în continuare călduroasă, astfel încât la amiaza se va înregistra o temperatură în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în primele ore ale nopții, când vor fi condiții pentrusun ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va înregistra 4 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 34°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

72 + = 77

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie