Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de miercuri, 2 iulie, va fi în general frumoasă şi caldă

Vremea de miercuri, 2 iulie, va fi în general frumoasă şi caldă. Sunt posibile ploi de scurtă durată.

Miercuri, 2 iulie 2014, vremea va fi predominant frumoasă şi apropiată de normalul termic al începutului de iulie.summer_sun_hat Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată, posibil însoţite şi de descărcări electrice, după-amiaza în zonele de munte, iar spre sfârşitul intervalului în nord-vestul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar cele minime, în general, între 10 şi 18 grade.

În Olteniţa, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. vremea 1Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei de 25°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + = 17

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie