Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de week-end 27, 28 septembrie 2014

Sâmbătă, 27 septembrie, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe, îndeosebi la munte și în estul țării.Toamna 4 Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade.

În Oltenița, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Duminică, 28 septembrie, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și Toamna 2moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni.

În Oltenița, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie