Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de week-end 27, 28 septembrie 2014

Sâmbătă, 27 septembrie, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe, îndeosebi la munte și în estul țării.Toamna 4 Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade.

În Oltenița, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Duminică, 28 septembrie, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și Toamna 2moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni.

În Oltenița, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 5 =

− 1 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie