Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de weekend 30, 31 august 2014

Potrivit meteorologilor, în weekend vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de până la 30 de grade, doar vântul soare 4urmând să sufle mai puternic. Temperaturile ajung la 22 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei, până la 29 de grade în Moldova, sudul Olteniei şi al Munteniei.

Sâmbătă, 30 august 2014, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va marca o creştere uşoară în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, dar cu unele înnorări noaptea în nordul şi vestul teritoriului, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul ţării şi 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 7 şi 17 grade.

Vremea in Oltenița va fi frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade.cald

Duminică, 31 august, norii își vor face simțită prezența parțial în vest, nord-vest şi zona de munte, însă izolat, cu ploi slabe, de scurtă durată, fiind posibile şi descărcări electrice. Pe litoral şi în sudul Banatului vântul sufla mai alert peste zi. Termometrele vor indica 23 de grade în estul Transilvaniei, în timp ce în sudul Moldovei şi în Lunca Dunării vor fi 30 de grade la umbră.

La Oltenița va fi la fel de cald, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu 29…30 de grade ziua şi 15..16 grade noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 + = 54

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie