Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de weekend 4, 5 octombrie 2014

Ploi, vânt și temperaturi scăzute. Așa va arăta vremea, în toată țara, în weekendul 4-5 octombrie.

VREMEA SÂMBĂTĂ, 4 OCTOMBRIE

Vremea rămâne răcoroasă. În vestul, nord-vestul şi centrul ţării și în sud-estul extrem va fi înnorat. În restul țării, Toamna Moeciu Suspredomină soarele. Plouă trecător pe parcursul zilei prin Crişana, local în Maramures, şi, izolat, în Transilvania şi Banat, posibil şi în sudul litoralului. Vântul va fi şi el mai alert pe litoral şi în sudul Banatului, iar la amiază vor fi temperaturi de numai 13 grade în nordul Moldovei, şi doar izolat, în regiunile intracarpatice, se ating 20 de grade la amiază

În Oltenița, vremea va fi răcoroasă, chiar dacă va fi însorit, fără ploi şi fără vânt agitat. Termometrele vor arăta la amiază 17…18 grade. În mod normal, pentru această perioadă, ar fi trebuit să avem în termometre 21 de grade Celsius

VREMEA DUMINICĂ, 5 OCTOMBRIE

Duminică, vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în aproape toată ţara, iar la amiază vor fi temperaturi de la 13-14 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei până la 20 de grade, izolat, în centru şi nord-vest. Ca aspect, soarele se ascunde după nori doar prin sudul şi vestul ţării, ca şi la munte, unde însă doar izolat plouă slab pe parcursul zilei. Iar vântul dă semne de agitaţie numai în sudul Banatului, în rest este destul de liniştitToamna 5.

În Oltenița, duminică va fi ceva mai răcoare decât s-ar cuveni la această dată, cu nori, dar şi cu scurte intervale de soare, fără ploi şi fără intensificări de vânt, dar cu numai 17…18 grade în termometre la amiază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =

84 − = 82

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie