Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea se anunță caniculară în sudul și sud-estul țării

În ţară: În sudul şi în sud-estul ţării vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară.

meteo_varaCerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în cursul nopţii. În restul teritoriului valorile termice vor marca o scădere semnificativă, iar vremea va fi în general instabilă. Astfel, mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse , descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie. Maximele vor fi cuprinse de la 24 de grade în Maramureş până la 36 de grade în sudul şi estul Munteniei şi în vestul Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 13 şi 25 de grade.

În Oltenița:

Vremea va fi caniculară. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab. Maxima se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

Mâine:

Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara, când se vor semnala averse. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

16-17-aug-2014

Informații furnizate de Administrația Națională de Meteorologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 7 =

− 3 = 7

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie