Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea se anunță caniculară în sudul și sud-estul țării

În ţară: În sudul şi în sud-estul ţării vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară.

meteo_varaCerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în cursul nopţii. În restul teritoriului valorile termice vor marca o scădere semnificativă, iar vremea va fi în general instabilă. Astfel, mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse , descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie. Maximele vor fi cuprinse de la 24 de grade în Maramureş până la 36 de grade în sudul şi estul Munteniei şi în vestul Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 13 şi 25 de grade.

În Oltenița:

Vremea va fi caniculară. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab. Maxima se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

Mâine:

Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara, când se vor semnala averse. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

16-17-aug-2014

Informații furnizate de Administrația Națională de Meteorologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + twelve =

− 5 = 4

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie