Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

ZODIA FEMININA de la care au de invatat toti barbatii

Nu exista barbat care sa treaca cu vederea sfaturile ei. Le ofera lectii de viata masculilor in fiecare moment. Stie cum sa vorbeasca cu ei si mai ales cum sa ii puna in dificultate fara mare efort.

Zodia-Feminina

Femeia nascuta in aceasta zodie este foarte sociabila, dar poate fi pacalitoare. Isi foloseste abilitatile de comunicare pentru a obtine informatii pe care apoi le utilizeaza in scop personal. Niciodata nu iti vei da seama daca aceasta femeie are o intentie serioasa cu tine sau te pune la incercare.

Femeia guvernata de planeta Venus are pronuntat spiritul justitiei si este o persoana extrem de echilibrata. Iata ce poate invata orice barbat de la cea mai puternica zodie feminina:

1. Fiind foarte rationala, va sti cum sa spuna ce o deranjeaza fara a transforma discutia in contradictoriu intr-un balci. Politetea ei poate fi cu doua taisuri si ofera oricand lectii de diplomatie.

2. Aceasta femeie ii poate invata pe barbati cum sa fie independenti intr-o relatie si sa evite sa fie sub papucul nevestei.

3. Poate fi si enervanta deoarece analizeaza foarte mult un lucru pana sa ia o decizie. Acesta este lucrul cel mai putin problematic, caci barbatii iau de multe ori decizii pripite si nu le strica un supraveghetor nascut in zodia… Balanta!

Femeia Balanta este o excelenta prietena, inainte de a fi iubita sau amanta. Barbatii vor invata de la ea ca prietenia nu trebuie sa moara niciodata pentru ca o relatie sa aiba succes. De asemenea, a fi prieten cu cineva inainte de a fi logodnic sau sot este cea mai importanta conditie pentru startul oricarei relatii.

Femeia Balanta ii invata pe barbati cum sa traiasca in armonie cu ei insisi si cum sa faca fata stresului atunci cand se vad in mijlocul drumului, fara nicio perspectiva.

De asemenea, o femeie Balanta ii poate spune unui barbat in doar cateva secunde daca poate fi un bun sot sau nu, folosindu-si doar privirea si gesturile. Este dragastoasa, dar poate fi si rece si extrem de taioasa daca isi propune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + one =

27 + = 34

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie
  • Corespondență de la NATO

    Corespondență de la NATO

    Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »