Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

4 sfaturi pentru a-ti imbunatati sansele de castig la jocurile de noroc online

Material Publicitar

In ultimii ani, jocurile de noroc online au castigat popularitate si in Romania, multe persoane fiind inclinate sa parieze pentru sportul lor preferat. Incercarea norocului nu este ceva nou, dorinta omului de imbogatire facila, peste noapte, a fost dintotdeauna prezenta in societate. 

Pe lista jocurilor de noroc sunt incluse mai multe sporturi pentru care ai putea opta, in functie de preferintele tale, de hobby-uri sau de cunostintele pe care le ai despre un anume joc. Baschet, tenis, fotbal, echitatie, golf, fotbal american, polo sunt cateva dintre competitiile pe care le vei regasi pe site-urile de profil. 

Specialistii afirma ca cea mai inteleapta decizie, inainte de a te apuca la jocurile de noroc, este sa alegi o zona pe care o cunosti destul de bine. Doar asa iti poti creste sansele de castig. In plus, betting-urile de acest tip au aprobare, ele fiind legale in majoritatea statelor lumii.

Mai jos afla care sunt cei 4 indicatori care vor face dintr-un pariu, unul distractiv, cu mari sanse de castig: 

Pariu individual sau de echipa

Prima decizie, inainte de orice miza in online, este daca optezi pentru un pariu individual sau de echipa. De exemplu, in tenis, se practica cel mai mult prima varianta, dar poti alege oricand si a doua modalitate. 

In pariurile individuale riscurile pot fi si ele mai mari, dar si castigurile cresc considerabil. In handbal, baschet sau fotbal poti paria pe echipa. Daca o cunosti pe cea preferata atat de bine, fii sigur ca vei putea sa calculezi mai bine, iar asta iti va aduce si un beneficiu financiar.

Cerceteaza, verifica si ia o hotarare!

Fie ca esti incepator, fie ca ai deja experienta in domeniul pariurilor online sau esti un utilizator ocazional, castigul este cel urmarit. Insa, cele mari pot influenta deciziile, fiind luate dintr-un impuls. Verifica ponturile de la pariuri, uita-te pe site-uri de profil, urmareste canalele TV de sport si fii la curent cu tot ce tine de echipa sportiva favorita. Astfel de exercitii cresc atentia si sansele pentru predictii corecte, studiate. O crestere a anticiparilor pe care le faci se traduce si prin profit.

Seteaza o limita

Majoritatea jucatorilor online tind sa se entuziasmeze dupa o victorie, fie ea mai mare sau mai mica. La polul opus sunt cei pentru care jocurile de noroc sunt tabu, tocmai de aceea nu te descuraja, dar fii realist si seteaza-ti o limita. Asta te va pune la adapost sa nu pierzi foarte multi bani, timp si nici nu creeaza dependenta. Este necesar, de la primul pariu online, sa stii sa iti controlezi „jocul”, modelele sau schemele dupa care faci pariurile. 

Doreste-ti bonusurile

Esti in tema? Cunosti echipa de baschet, jucatorul, sportul pentru care pariezi inca de multa vreme? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare, de-abia acum este momentul sa te inscrii pe unul dintre site-urile de profil. In majoritatea cazurilor, vei putea observa, inca de la primul click pe pagina, ca exista recompense pentru inscriere si pentru utilizatorii fideli. Daca ultima oara pariurile nu au avut finalul asteptat de tine, iar portofelul s-a usurat considerabil, aceste plusuri sunt compensarea de care ai nevoie. Ele acopera o parte din pierderi, iar distractia poate continua.

Bine de stiut! In Romania, institutia care monitorizeaza jocurile de noroc se numeste Oficiul National pentru Jocuri de Noroc – ONJN, infiintat in anul 2013.

Aceasta institutie, care se afla in subordinea Guvernului Romaniei, reglementeaza jocurile de noroc traditionale si online, ia masuri in cazurile unor actiuni ilegale si are grija de consumatori si verifica aplicarea regulilor in astfel de activitati. 

Sursa foto: Pixabay.com

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie