Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

8 zile de 100% jazz. EUROPAfest – Bucharest International Jazz Competition


Între 11 si 20 mai capitala vibrează pe ritmuri de jazz.
Bucharest International Jazz Competition, aflat la ediția cu numărul 11 reunește în Semifinala 22 dintre trupele de jazz ale momentului din 20 de țări: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Coreea de Sud, Elveția, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Nepal, Olanda, Spania, SUA si Ungaria.

Desfășurat sub egida EUROPAfest, Bucharest International Jazz Competition și-a câștigat locul între evenimentele de jazz sonore la nivel național și mondial, fiind apreciat deopotrivă de public, artiști și specialiști.
Sub sloganul “100% jazz”, evenimentul invită publicul la seri memorabile cu jazz de calitate, ritmuri originale, idei îndrăznețe și combinații surprinzătoare. O săptămână dedicată jazz-ului, concertelor, workshopuri-lor și jam sessions animate de artiști de pe 5 continente, cu backgrounduri culturale diferite, care se luptă pe scenă pentru câștigarea Marelui Premiu. Publicul va vedea cum sună jazz-ul american, alături de cel european, australian sau sud-coreean. Cu evenimente internaționale prestigioase în agendă, participanții vor transforma Bucureștiul în capitala jazz-ului mondial.


Jazz-ul înseamnă versatilitate și libertate prin excelență, iar EUROPAfest – Bucharest International JAZZ Competition promite o adevărată explozie de culoare și energie. Forța pozitivă pe care o generează jazz-ul și proiectele trupelor țin sălile pline de fiecare dată. În 2017, evenimentul se va derula la CinemaPRO, Teatrul Odeon, dar și în spații neconvenționale, precum Ibis Cafe. Mai multe informații despre artiști, agendă ș bilete pe www.jazzfest.ro.
Daca iubești jazz-ul sau dacă pur și simplu vrei să-l descoperi, vino la Bucharest International Jazz Competition, alege-ți trupa preferată, susține-o până în Finală și bucură-te de spectacole autentice, pline de bună dispoziție.
Sub sloganul It’s all about live quality music!, EUROPAfest, singurul festival din Europa care reunește 4 genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic prezintă în perioada 11 – 20 mai, peste 300 de artiști din 42 de țări. Pe lângă Bucharest International Jazz Competition, agenda sa mai cuprinde: Opening Concert – Bucuresti | Sibiu, concerte de jazz, blues, pop și muzică clasică, concurs de muzică clasica, master-classes și workshopuri, Caffe Festival Ibis, Festival’s corner și Gala EUROPAfest.
Agenda completa și informații despre bilete pot fi gasite pe site-ul organizatorului, jmEvents.ro sau pe pagina de facebook EUROPAfest.

Sursa:
ceascadecultura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =

− 1 = 4

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie