Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi, 19 iunie 2014: vreme rece şi instabilă în jumătatea de sud a ţării, cerul va avea înnorări temporar accentuate

Joi, 19 iunie, vremea va fi rece şi instabilă în jumătatea de sud a ţării. Vor fi şi averse cu caracter torenţial. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

poze-de-toamna

Joi, 19 iunie 2014, vremea va fi rece şi instabilă în jumătatea de sud a ţării, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de intensificări ale vântului şi, posibil, de descărcări electrice. Cantităţile de apă vor fi local însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât în mod caracteristic perioadei, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales după-amiaza şi noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în Oltenia şi 27 de grade în Crişana, iar cele minime se vor situa între 9 şi 18 grade.

În Olteniţa, vremea va fi rece şi instabilă. Temporar cerul va avea înnorări accentuate şi vor fi averse, posibil şi descărcări electrice, iar vântul va prezenta intensificări de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Pe Litoral cer variabil cu ploaie, vântul va bate cu 6 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 21°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 5 = 6

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie