Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

A încetat din viață Gheorghe Nuță, profesor metodist și membru fondator al Cenaclului literar ”Marin Giurcă”

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Călăraşi (DJC) – anunţă, cu durere, încetarea din viaţă a celui care a fost GHEORGHE NUŢĂ ((n. 7 august 1934 – d. 25 ianuarie 2015) – un important activ al mediului cultural din Municipiul Călăraşi, în a doua jumătate a secolului XX.

 Profesor Instructor Metodist, timp de decenii la Casa de Cultură a Municipiului Călăraşi;IMG_GALA CULTURALA-2013_Festivitate_GHEORGHE NUTAIMG_GALA CULTURALA-2013_Premiere_Cenaclul_''Phoenix''
 Profesor Instructor şi Secretar Ştiinţific la Universitatea Populară „P.V.HANEŞ”;
 Secretar literar al Cenaclului literar-artistic „MARIN GIURCĂ”;
 Membru fondator al Cenaclului literar-artistic „Marin Giurcă” şi al Cenaclului literar-artistic „Phoenix” – Gheorghe NUŢĂ s-a stins în anul în care ar fi împlinit 81 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească la dreapta Sa,
iar amintirea să-i rămână veşnică !
DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU CULTURĂ CĂLĂRAŞI (DJC)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

36 + = 38

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie