Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident feroviar grav în localitatea Plătărești

Sâmbătă, 20 iulie, la ora 00.23, echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgență al Județului Călărași au fost solicitate să intervină în zona localității Plătărești- DJ 301, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor. Un grav accident s-a produs  între un tren  și un autoturism.

Potrivit ofițerului de Informare și Relații Publice al  I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, Mihalcea Florin, la  fața locului au  fost găsite două victime rezultate în urma accidentului. Conducătorul auto are aproximativ 25 ani, era constient și prezenta diferite excoriatii si traumatisme, și o persoană de sex feminin, minoră de  15 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident, era inconștientă și  prezenta diferite politraumatisme. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de  Ambulanţă aflat la fața locului, și transportată la spital, în stare de inconștiență.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie