Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident feroviar grav în localitatea Plătărești

Sâmbătă, 20 iulie, la ora 00.23, echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgență al Județului Călărași au fost solicitate să intervină în zona localității Plătărești- DJ 301, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor. Un grav accident s-a produs  între un tren  și un autoturism.

Potrivit ofițerului de Informare și Relații Publice al  I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, Mihalcea Florin, la  fața locului au  fost găsite două victime rezultate în urma accidentului. Conducătorul auto are aproximativ 25 ani, era constient și prezenta diferite excoriatii si traumatisme, și o persoană de sex feminin, minoră de  15 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident, era inconștientă și  prezenta diferite politraumatisme. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de  Ambulanţă aflat la fața locului, și transportată la spital, în stare de inconștiență.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie