Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident grav pe Bd. Mărășești din Oltenița

UP DATE 22,15 : Una din rudele șoferului, Daniela Corina Penu, ne informează că femeia accidentată se află în acest moment sub tratament. Aceasta mai spune că există martori care susțin faptul că accidentul nu s-a produs pe trecerea de pietoni.

UP DATE 20, 09 : Alte surse nu confirmă faptul că femeia accidentată a murit în ambulanță pe drumul spre București ci că se află în comă profundă în spitalul Bagdasar. Această ultimă informație a fost preluată din zona unde locuiește victima.

UP DATE 16,10: Potrivit unor informații oferite de una dintre cititoarele oltenitainfo.ro, femeia accidentată a murit în ambulanță în drum spre Spitalul Bagdasar Arseni

Miercuri, 11 septembrie, în jurul orei 8,40, pe Bd. Mărășești din Oltenița s-a produs un grav accident de circulație. Un bărbat de 33 de ani din Oltenița, conducătorul unui autoturism Skoda, circula pe Mărășești dinspre Bd. Tineretului către Bd. 1 Decembrie, timp în care a surprins și accidentat o femeie de 58 de ani din Oltenița pe trecerea de pietoni. Potrivit purtătorului de cuvânt sl Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, inspector Ramona Tudor, femeia se angajase să treacă pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator și marcaj. Victima a fost transportată la Spitalul Oltenița și ulterior la București.

DSCN0005
Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. De asemenea, i-au fost prelevate probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor oculari, victima a fost purtată aproximativ 50 de metri de la locul impactului. Aceleași informații ne relevă faptul că șoferul este un angajat al Jandarmeriei Oltenița.

De la Camera de Gardă a Spitalului Oltenița – Secția Chirurgie, am aflat că victima a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar din București cu un politraumatism prin accident rutier. ”Este vorba de un politraumatism cranio-cerebral grav, o pacientă hematoasă. Este greu de spus ce șanse de supraviețuire va avea, la Bagdasar se va stabili după cercetări medicale dacă are un hematom profund sau doar un edem cerebral.” declară pentru oltenitainfo.ro medicul chirurg Florin Soare.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 9 =

75 − = 69

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie