Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident grav pe Bd. Mărășești din Oltenița

UP DATE 22,15 : Una din rudele șoferului, Daniela Corina Penu, ne informează că femeia accidentată se află în acest moment sub tratament. Aceasta mai spune că există martori care susțin faptul că accidentul nu s-a produs pe trecerea de pietoni.

UP DATE 20, 09 : Alte surse nu confirmă faptul că femeia accidentată a murit în ambulanță pe drumul spre București ci că se află în comă profundă în spitalul Bagdasar. Această ultimă informație a fost preluată din zona unde locuiește victima.

UP DATE 16,10: Potrivit unor informații oferite de una dintre cititoarele oltenitainfo.ro, femeia accidentată a murit în ambulanță în drum spre Spitalul Bagdasar Arseni

Miercuri, 11 septembrie, în jurul orei 8,40, pe Bd. Mărășești din Oltenița s-a produs un grav accident de circulație. Un bărbat de 33 de ani din Oltenița, conducătorul unui autoturism Skoda, circula pe Mărășești dinspre Bd. Tineretului către Bd. 1 Decembrie, timp în care a surprins și accidentat o femeie de 58 de ani din Oltenița pe trecerea de pietoni. Potrivit purtătorului de cuvânt sl Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, inspector Ramona Tudor, femeia se angajase să treacă pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator și marcaj. Victima a fost transportată la Spitalul Oltenița și ulterior la București.

DSCN0005
Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. De asemenea, i-au fost prelevate probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor oculari, victima a fost purtată aproximativ 50 de metri de la locul impactului. Aceleași informații ne relevă faptul că șoferul este un angajat al Jandarmeriei Oltenița.

De la Camera de Gardă a Spitalului Oltenița – Secția Chirurgie, am aflat că victima a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar din București cu un politraumatism prin accident rutier. ”Este vorba de un politraumatism cranio-cerebral grav, o pacientă hematoasă. Este greu de spus ce șanse de supraviețuire va avea, la Bagdasar se va stabili după cercetări medicale dacă are un hematom profund sau doar un edem cerebral.” declară pentru oltenitainfo.ro medicul chirurg Florin Soare.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 14 = 23

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie