Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident grav pe DN3B : Două persoane au decedat iar o femeie este rănită grav

Miercuri, 10 iulie a.c., în jurul orei 19:16, pe DN 3B, la intrarea în Călărași, a avut loc un accident deosebit de grav. În urma coliziunii frontale dintre o motocicletă și un autoturism, două persoane au decedat iar o alta a suferit politraumatisme severe. 

Motociclistul a murit pe loc. Șoferul autoturismului și-a pierdut viața mai târziu, la spital. La faţa locului s-a deplasat si un echipaj cu medic al Serviciului de  Ambulanţă Călăraşi. Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului.

Echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112, să intervină pe DN 3 B – zona ,,Plaja Tineretului”, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier grav,  intre o motocicletă si un autoturism.
În urma accidentului au rezultat 3 victime, una dintre acestea, o persoană de sex feminin de aproximativ 60 ani pasageră în autoturismul implicat în accident, care prezenta diferite politraumatisme, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de  Ambulanţă aflat la fata locului.
Conducatorul auto, o persoana de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsită încarcerată, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice, aceasta a fost declarată  decedată.
Conducatorul  motocicletei, o persoană de sex masculin de aproximativ 40 ani, la sosirea echipajelor de interventie, prezenta leziuni incompatibile cu viata.

Potrivit martorilor oculari, motocicleta care rula cu viteză mare a lovit lateral un autoturism care încerca să efectueze manevra de schimbare întoarcere. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil.

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie