Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident grav pe DN3B : Două persoane au decedat iar o femeie este rănită grav

Miercuri, 10 iulie a.c., în jurul orei 19:16, pe DN 3B, la intrarea în Călărași, a avut loc un accident deosebit de grav. În urma coliziunii frontale dintre o motocicletă și un autoturism, două persoane au decedat iar o alta a suferit politraumatisme severe. 

Motociclistul a murit pe loc. Șoferul autoturismului și-a pierdut viața mai târziu, la spital. La faţa locului s-a deplasat si un echipaj cu medic al Serviciului de  Ambulanţă Călăraşi. Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului.

Echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112, să intervină pe DN 3 B – zona ,,Plaja Tineretului”, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier grav,  intre o motocicletă si un autoturism.
În urma accidentului au rezultat 3 victime, una dintre acestea, o persoană de sex feminin de aproximativ 60 ani pasageră în autoturismul implicat în accident, care prezenta diferite politraumatisme, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de  Ambulanţă aflat la fata locului.
Conducatorul auto, o persoana de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsită încarcerată, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice, aceasta a fost declarată  decedată.
Conducatorul  motocicletei, o persoană de sex masculin de aproximativ 40 ani, la sosirea echipajelor de interventie, prezenta leziuni incompatibile cu viata.

Potrivit martorilor oculari, motocicleta care rula cu viteză mare a lovit lateral un autoturism care încerca să efectueze manevra de schimbare întoarcere. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie