Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident între un biciclist și un autoturism Opel pe Bd. Tineretului

Astăzi în jurul prânzului la Oltenița a avut loc un alt accident la scurt interval de la cel petrecut în urmă cu o săptămână pe Bd. Mărășești.

Biciclist-neatent-accidentatDe data aceasta ciocnirea s-a petrecut pe Bd. Tineretului. Este vorba de un biciclist car a intrat în coliziune cu un Opel. Astfel, în jurul orei 12,30 pe Bd. Tineretului, intersecția cu str. Mihai Eminescu, un bărbat de 40 de ani din localitatea Mitreni s-a ciocnit cu un autoturism Opel pe Bd. Tineretului. Inspector Ramona Tudor din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași ne declară că autoturismul a accidentat ușor bărbatul de 40 de ani, după toate investigațiile reieșind că biciclistul a pătruns pe intersecție fără a respecta indicatorul ”oprire”.Cercetare
Accidentatul a fost transportat la Spitalul Oltenita fără a fi nevoie de internare.

Polițiștii au recoltat probe biologice iar în prezent se efectueaza cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 15 = 20

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie