Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident între un biciclist și un autoturism Opel pe Bd. Tineretului

Astăzi în jurul prânzului la Oltenița a avut loc un alt accident la scurt interval de la cel petrecut în urmă cu o săptămână pe Bd. Mărășești.

Biciclist-neatent-accidentatDe data aceasta ciocnirea s-a petrecut pe Bd. Tineretului. Este vorba de un biciclist car a intrat în coliziune cu un Opel. Astfel, în jurul orei 12,30 pe Bd. Tineretului, intersecția cu str. Mihai Eminescu, un bărbat de 40 de ani din localitatea Mitreni s-a ciocnit cu un autoturism Opel pe Bd. Tineretului. Inspector Ramona Tudor din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași ne declară că autoturismul a accidentat ușor bărbatul de 40 de ani, după toate investigațiile reieșind că biciclistul a pătruns pe intersecție fără a respecta indicatorul ”oprire”.Cercetare
Accidentatul a fost transportat la Spitalul Oltenita fără a fi nevoie de internare.

Polițiștii au recoltat probe biologice iar în prezent se efectueaza cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =

37 + = 46

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie