Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 19 septembrie vreme frumoasă de început de toamnă

Vineri, 19 septembrie 2014, vremea va fi predominant frumoasă ziua, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în aproape toată țara.

Priveliste toamnaCerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în vestul și sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 1…3 grade în depresiunile intramontane și 15…16 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Spre dimineață, în zonele joase, izolat se poate forma ceață.Inca frumos

În Oltenița, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 7 =

3 + 4 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie