Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea faptelor antisociale

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică pe raza Politia-rutierajudeţului Călăraşi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi desfăşoară, la data de 27 februarie 2015, o acţiune cu efective mărite, menită să contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Obiectivul principal al acţiunii poliţiştilor este creşterea gradului de siguranţă pentru cetăţeni prin protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului acestora, precum şi sporirea gradului de siguranţă rutieră şi a transporturilor.
Acţiunea se desfăşoară în intervalul orar 16,00 – 22,00, pe raza întregului judeţ, acţionând „în stradă” peste 300 de poliţişti de la ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice, sprijiniţi şi de alte forţe din cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi de jandarmi.

PolitiaAcţiunile desfăşurate pe raza judeţului Călăraşi au ca scop depistarea şi sancţionarea celor care încalcă prevederile legale, referitoare la normele de convieţuire socială, circulaţia pe drumurile publice, cele care protejează avutul public sau privat, legislaţia privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, a efectuării actelor de comerţ, precum şi pentru prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =

+ 55 = 64

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie