Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea faptelor antisociale

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică pe raza Politia-rutierajudeţului Călăraşi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi desfăşoară, la data de 27 februarie 2015, o acţiune cu efective mărite, menită să contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Obiectivul principal al acţiunii poliţiştilor este creşterea gradului de siguranţă pentru cetăţeni prin protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului acestora, precum şi sporirea gradului de siguranţă rutieră şi a transporturilor.
Acţiunea se desfăşoară în intervalul orar 16,00 – 22,00, pe raza întregului judeţ, acţionând „în stradă” peste 300 de poliţişti de la ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice, sprijiniţi şi de alte forţe din cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi de jandarmi.

PolitiaAcţiunile desfăşurate pe raza judeţului Călăraşi au ca scop depistarea şi sancţionarea celor care încalcă prevederile legale, referitoare la normele de convieţuire socială, circulaţia pe drumurile publice, cele care protejează avutul public sau privat, legislaţia privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, a efectuării actelor de comerţ, precum şi pentru prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

90 − = 87

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie