Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Tenis de masă între polițiști

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi este astăzi gazda fazei Tenis de masa 1interjudeţene a campionatului de tenis de masă, organizat potrivit calendarului principalelor activităţi sportive, stabilit de Ministerul Afacerilor Interne pentru anul 2015.

Activitatea sportivă urmăreşte să contribuie la menţinerea şi întărirea sănătăţii poliţiştilor şi la creşterea capacităţii de efort fizic a acestora. Echipele de poliţişti aparţinând inspectoratelor judeţene de poliţie din Călăraşi, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu, Tulcea şi Constanţa au participat, la data de 27 februarie 2015, la competiţia sportivă organizată în municipiul Călăraşi, la Liceul Danubius.

Tenis de masa 2Campionatul se organizează pe trei categorii de vârste, respectiv: până la 35 ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani.

Reprezentanţii inspectoratelor judeţene de poliţie Călăraşi, Teleorman şi Ialomiţa, câştigători ai concursului de astăzi, la cele trei categorii de vârstă, s-au calificat pentru etapa finală pe minister, care va avea loc în perioada 16 – 21 martie 2015, în municipiul Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − seven =

− 4 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie