Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Tenis de masă între polițiști

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi este astăzi gazda fazei Tenis de masa 1interjudeţene a campionatului de tenis de masă, organizat potrivit calendarului principalelor activităţi sportive, stabilit de Ministerul Afacerilor Interne pentru anul 2015.

Activitatea sportivă urmăreşte să contribuie la menţinerea şi întărirea sănătăţii poliţiştilor şi la creşterea capacităţii de efort fizic a acestora. Echipele de poliţişti aparţinând inspectoratelor judeţene de poliţie din Călăraşi, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu, Tulcea şi Constanţa au participat, la data de 27 februarie 2015, la competiţia sportivă organizată în municipiul Călăraşi, la Liceul Danubius.

Tenis de masa 2Campionatul se organizează pe trei categorii de vârste, respectiv: până la 35 ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani.

Reprezentanţii inspectoratelor judeţene de poliţie Călăraşi, Teleorman şi Ialomiţa, câştigători ai concursului de astăzi, la cele trei categorii de vârstă, s-au calificat pentru etapa finală pe minister, care va avea loc în perioada 16 – 21 martie 2015, în municipiul Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 65 = 72

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie