Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Alege o folia perfecta, de cea mai buna calitate, pentru acoperirea solarului tau

Daca te gandesti sa-ti cresti propriile fructe si legume, atunci poti lua in calcul saconstruiesti un solar. Dupa ce ai luat decizia corecta in ceea ce priveste amplasarea acestuia, cea mai importanta parte care urmeazaeste acoperirea acestuia.Asa ca, trebuie sa iei cea mai buna decizie si sa optezi pentru o folie performanta, rezistenta, care sa fie durabila, pentru ca tu sa nu achizitionezi alta in fiecare an. Asa ca, o buna varianta este o folie pentru solare calitativa.Utilizarea acesteia iti va aduce doar numeroase beneficii, iar plantele tale se vor dezvolta mai rapid, iar roadele vor fi sanatoase.

Opteaza pentru o folie pentru solarecalitativa

Ai posibilitatea de a opta si pentru folii mult mai subtiri, insa rezultatele nu vor fi cele pe care ti le doresti, deoarece folie solar 170 microni are 5 straturi si contine aditivi UV, AB, IR si EVA.

Garantia pe care o oferaproducatorul pentru acest tip de folie este de 48 de luni, insadurata de viata a acesteia se situeaza intre 6 si 7 ani. Asa ca, odataachizitionata aceasta folie, timp de 7 ani nu va mai fi necesara inlocuirea acesteia, ceea ce va inseamna ca vei economisi considerabil.

Are o rezistenta mecanica crescuta, este elastica si ofera un grad de transparenta ideal pentru ca fructele si legumele tale sa primeasca exact cantitatea de lumina necesara. De asemenea, prezinta o rezistenta crescuta in timp, impotrivaradiatiilor solare.

Daca tot nu esti convins ca aceasta reprezinta varianta cea mai potrivita pentru solarultau, atunci trebuie sa stii ca aceasta folie solar 170 microni prezinta rezistenta chiar si la stropirile cu sulf. Aceasta nu se va deteriora, dar este tratata si antivirus, asta insemnand ca insectele daunatoare vor fi tinute la distanta.

De asemenea, vei uita de fenomenul de condensare care se formeaza in interiorul solariilor, dar si de formarea stropilor mari. Consecintele acestora sunt foarte neplacute, dar calitatile speciale ale foliilor de 170 de microni vor anula aceste efecte.

Aceste folii au capacitatea de a crea efectul termic, ceea ce inseamna ca vorimpiedica pierderea calduriiacumultate pe parcursul zilei, pe cat de mult posibil, iar fructele si legumele tale vor beneficia de temperatura optima.

Daca te intrebi cum se va comporta aceasta folie la temperaturi extreme, in zilele prea reci sau prea calde, trebuie sa stii ca datorita proprietatii de rezistenta mecanica si elasticitate, aceasta nu va fi in nicio masura afectata.

Ai posibilitatea de a opta exact pentru latimea care se potriveste cu dimensiunile solarului tau, iar lungimea va fi stabilita chiar de tine, in functie de necesitate. Asa ca, profita de toate beneficiile oferite!

Descopera oferte fara egal

Daca ai nevoie de consultanta de specialitate, profesionistii de la Regal Fermierul te vor indrumaatat in ceea ce priveste organizarea, cat si incautarea celei mai bune solutii. Fie ca doresti sa achizitionezi erbicide, folie de mulcire, plase de umbrire sau alte produse din aceasta categorie, expertii te vor ajuta.

Specialistii de la regalfermierul.roiti vor sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie si iti vor raspunde la toate intrebarile pe care le ai legate de utilitatea produselor pe care intentionezi sa le achizitionezi.

Nu mai ezita si cere toate ofertele!

 

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie