Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cele mai frumoase citate despre zambet – Transmite-le celor dragi, pentru un plus de buna dispozitie

De cate ori nu ai trecut peste un moment stresant doar cu ajutorul unui zambet? De cate ori nu ai vazut ca starea unor persoane s-a schimbat instant dupa ce le-ai zambit?

Zambetul are o putere neimaginabila, una pe care nu o putem intelege pana in momentul in care starea noastra se schimba la 180 de grade datorita unui astfel de gest.

Popularele citate zambet au avut, de-a lungul timpului, rolul de a ne schimba starea, de a ne face sa uitam de stres sau de momentele grele si de a pretui lucrurile si gesturile marunte. Din acest motiv, ele au devenit din ce in ce mai populare, fiind transmise mult mai des intre persoane.

Perspectiva asupra zambetului este una diferita, in functie de privitor.

De exemplu, Lawrence G. Lovasik spunea ca: „Nimeni nu are nevoie mai mult de un zambet decat cel care nu are nici unul de daruit. Asa ca obisnuieste sa imparti zambete calde din inima, si vei raspandi lumina soarelui intr-o lume uneori intunecata”

Acest citat ne reaminteste cat de important este sa oferim bunatate celor care nu ne-ar intoarce acest gest niciodata. Asta ii ajuta sa priveasca altfel viata si sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si a celor din jur.

Tom Wilson spunea ca: „Un zambet este fericirea pe care-o gasesti chiar sub nasul tau”, citat ce ne reaminteste ca singurul lucru pe care trebuie sa il cautam in viata este fericirea. Atunci cand suntem fericiti suntem deja castigati, indiferent de ce detinem din punct de vedere materia.

In continuare, ti-am pregatit si alte citate zambet populare, care sa iti ofere mai multe perspective asupra acestui gest atat de minunat.

Citate celebre despre zambet

Zambetul este apanajul, este graiul, este expresia maternitatii. – Honore de Balzac

Zambetul e o imbratisare a sufletului. – Dan Surducan

Ridurile ar trebui, pur si simplu, sa arate numai unde au fost zambete. – Mark Twain

Am zambit ieri, zambesc azi si voi zambi maine. Doar pentru ca viata este prea scurta ca sa plang din orice motiv. – Santosh Kalwar

Zambetul este “primavara rasului. – Anonim

Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata si cu un scop maret in inima. – William James

Zambetul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. – Jeanne Wasbro

In orice bine, Dumnezeu iti zambeste! Iar prin zambet, sufletul stie ca-i este ingaduit sa-si traiasca destinul! – Sorin Somandra

Zambetul iti daruieste o infatisare pozitiva care ii face pe oameni sa se simta confortabil in preajma ta.- Les Brown

Libertatea este la fel de scumpa precum sclavia, singura diferenta este ca o platesti cu placere si cu un zambet, chiar daca zambetul este udat cu lacrimi. – Paulo Coelho

Zambetele sunt sarutarile sufletului. – Minna Thomas Antrim

Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut. – Gabriel Garcia Marquez

Dupa fiecare furtuna soarele va zambi; exista o solutie pentru fiecare problema, iar datoria de nebiruit a sufletului este sa fie vesel.- William R. Alger

Zambeste in oglinda. Fa asta in fiecare dimineata si vei incepe sa vezi ca viata ti se schimba esential.- Yoko Ono

Am zambit ieri, zambesc azi si voi zambi maine. Doar pentru ca viata este prea scurta ca sa plang din orice motiv. – Santosh Kalwar

Zambeste atunci cand cineva te raneste, atunci cand problemele nu contenesc sa apara, atunci cand viata nu pare sa fie compusa din altceva decat durere, pentru ca zambetul este primul pas spre vindecare

Curajul, si nu compromisul aduce zambetul de aprobare al lui Dumnezeu.- Thomas S. Monson

Zambetul este o urare de bun venit universala.- Max Eastman

Umorul e acea calitate care face celelalte valori sa zambeasca. – Alexandra Mihalache

Curajul, si nu compromisul aduce zambetul de aprobare al lui Dumnezeu.- Thomas S. Monson

Aceste citate scurte au puterea de a te transpune intr-o alta lume, una plina de bunatate si lipsita de griji, in care toti oamenii sunt buni si isi zambesc, fara a astepta nimic la schimb.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie