Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Alege să fii puternic! Alege să îţi schimbi viaţa mereu în mai bine! Fă zi de zi mici alegeri care ştii că în timp te vor duce acolo unde vrei să ajungi. Viaţa ta depinde de tine. Cât de fericit eşti depinde de tine.

Alege să fii puternic! Alege să îţi schimbi viaţa mereu în mai bine! Fă zi de zi mici alegeri care ştii că în timp te vor duce acolo unde vrei să ajungi. Viaţa ta depinde de tine. Cât de fericit eşti depinde de tine.

Fiecare individ are în el o parte care se teme și o parte care are încredere. Ceea ce contează este care parte din tine o chemi la acțiune.

Viața este formată din vremuri bune și din vremuri dificile așa cum și cerul are atât nori cât și soare. Trăim într-o lume a dualității. Nu există să fie mereu doar soare. Iar norii nu stau veșnic pe cer.

Este cunoscut faptul că sunt ciclice crizele economice. Și că la fel ca în viață și în economie există 4 anotimpuri: primăvara, vara, toamna și iarna. Acum pare că suntem în iarnă. Însă lucrul acesta nu este chiar o suprinză. De mult timp era așteptată o criză economică. Ceea ce ne surprinde este modul cum a venit.

În realitate nu există eşec, ci există doar feedback pentru că de fiecare dată când nu îţi iese ceva ce ţi-ai propus, ai aflat de fapt o nouă modalitate prin care acel lucru nu funcţionează. 

Eşecul nu este motiv să renunţi, ci doar o modalitate de a o lua de la capăt de data asta mai bine. Eşecul îţi este cel mai bun profesor. Foloseşte eşecul pentru a te pregăti mai bine şi a încerca din nou.

Chiar dacă ai eşuat în dragoste, la job, în relaţia cu oamenii, în afaceri sau în orice altceva, învaţă-ţi lecţia şi reîncearcă de data asta făcând lucrurile mai bine. Ai încredere în capacitatea ta de a învăţa din experienţele pe care le trăieşti şi nu renunţa.

Crede în tine. Orice ar fi crede întotdeauna în tine şi în capacitatea ta de a rezolva problemele pe care le întâmpini. Tu eşti singura persoană capabilă să producă schimbări majore în viaţa ta. Îţi poţi direcţiona cursul vieţii acolo unde doreşti, acolo unde îţi îndrepţi atenţia şi energia.

Chiar dacă azi ai făcut o greşeală, chiar dacă te-ai îndepărtat de la drumul tău, revino, repune-te în mişcare. Nu lăsa nimic să stea în calea visurilor tale. Când gândeşti asa succesul nu este departe. Alegeri înţelepte îţi doresc.

Sunt şi deşteaptă, sunt şi proastă. Sunt şi frumoasă, sunt şi urâtă. Sunt şi curajoasă şi fricoasă. Sunt bună şi rea. Toate aceste caracteristici îmi aparţin. Şi încă multe altele. Le arăt cu degetul spre ceilalţi pentru că uneori nu le pot recunoaşte în mine însămi. Integrez în mine totalitatea trăsăturilor umane căci nu aş putea recunoaşte la ceilalţi ceea ce nu există deja în mine.

Oamenii din jurul meu sunt oglinzi care reflectă trăsături ale personalităţii mele de acum sau din trecut ori viitor. Atunci când îi accept pe ceilalţi aşa cum sunt, în realitate mă accept pe mine. Nu sunt nici mai bună, nici mai rea decât ceilalţi. Sunt imperfectă. Lucrurile pe care le admir sau le detest la ceilalţi se regăsesc şi în mine însămi.

Deseori fac lucruri prosteşti pentru că îmi doresc şi eu, ca şi tine, să nu fiu respinsă, îmi doresc acceptarea şi iubirea celor din jur.

Abia când renunţi la măştile care te compun îţi dezvălui măreţia şi perfecţiunea din tine. Acceptă că ai defecte şi ai calităţi. Şi de fiecare dată când arăţi cu degetul spre ceva frumos sau urât aminteşte-ţi că lumea reflectă ca o oglindă ceea ce este în interiorul tău. Aşa cum Jacques Salome spune: Şi acum vorbeşte-mi despre tine. Spune-mi cum sunt eu?

Când ai în tine iubire, vezi iubire peste tot, iubeşti tot şi te simţi împlinit. Aşadar, prima data oferă-ti ţie ceea ce ai nevoie, devino puternic, apoi oferă celor din jur din preaplinul tău, din ceea ce tu eşti.

Niciodată să nu mai uiţi de tine. Dacă te neglijezi tu, te vor neglija şi ceilalţi.

Nu există greşeală în Univers, sunt doar etape în călătoria sufletului tău cu scopul reîntoarcerii la Sursă. Nimic din ceea ce trăieşti nu reprezintă o greşeală, ci o experienţă pe care o ai de trăit în drumul tău spre înlăturarea măştilor şi reamintirea a cine eşti cu adevărat.

Femei și bărbați de pe întreaga planetă trăiesc în această perioadă o experiență unică în viața lor indiferent pe ce parte a acestei situații sunt așezați.

Creierul omului este vechi de 2 milioane de ani. Frica este o stare naturală. Creierul tău nu a fost construit pentru a te face fericită și a-ți îndeplini obiectivele de creștere. Creierul tău a fost creat pentru a-ți asigura supraviețuirea. Și se pricepe foarte bine să facă lucrul acesta.

Nina Elena Paraschivescu

Este antreprenor de 15 ani. A creat Programele Femeia Feminină ce ajută zilnic mii de femei din România să aibă mai multă încredere în ele însele și să-și schimbe viața în acord cu potențialul lor nelimitat. Este unul dintre fondatorii Școlii de Coaching din România, autor de cărți și de programe de dezvoltare personală. Nina Elena Paraschivescu este coach, master NLP și expert în comunicare, susține conferințe, cursuri și este speaker. Primul ”job” l-a avut în timpul liceului perioadă în care doi ani a prezentat și realizat mai multe rubrici tv pentru adolescenți. Tot atunci a făcut și primele vânzări către clienți business: a semnat două contracte de publicitate cu două firme pentru promovarea acestora în emisiunea la care lucra.
Primul job ”adevărat” a fost într-o televiziune ca reporter și producător al jurnalului de dimineață. Muncea nopțile și în weekenduri. Apoi s-a angajat într-o casă de producții media. Firma la care lucra producea video-uri și edita o revistă pentru Tarom. Așa l-am cunoscut pe primul său mentor în business. Primul om de la care a învățat business a fost șeful ei de atunci, a cărui mână dreaptă a devenit foarte curând. Ulterior acesta a vrut să devenim asociați.
În ultimul an de facultate își dădea demisia de la cel de-al doilea job din viață și își făcea firma personală. Nina Paraschivescu a început prin a face de toate: filme de prezentare pentru companii, inscriptionări de materiale promoționale, tipărituri. Ar fi făcut orice doar să știe că reușește pe calea antreprenoriatului.

La scurt timp după aceste încercări a găsit o nișă de piață pe care a rămas mai bine de 10 ani. Organiza târguri și expoziții pentru companii. A făcut târguri auto, târguri de agricultură, de nunți, de îmbrăcăminte și încălțăminte, de produse alimentare, târguri de Crăciun și festivaluri.
Apoi s-a reîntors la media. Și-a făcut propriul post de radio online și un site de știri locale. Iar nebunie, activitate intensă, lucruri noi de învățat. În paralel ținea în continuare târguri și expoziții. Apoi a devenit președintele unei filiale din țară a Patronatului Național Român.
Nina Paraschivescu a fost la un pas de depresie, de câteva ori afacerile sale s-au clătinat puternic, a divorțat după 13 ani de relație, i-a fost teamă de singurătate și s-a confruntat cu mai toate emoțiile negative. A fost în punctul cel mai de jos în care simțea că nu mai are  ce pierde. În viață i s-a închis ușa în nas de multe ori: de clienți, de prieteni, de bărbați. Viața i-a spus ”nu” de fiecare dată când se îndrepta spre ceva ce nu era pentru ea. La un moment dat a crezut că viața nu îi mai poate oferi ceva bun. Această perioadă a fost o etapă din viața Ninei Paraschivescu, pentru care este foarte recunoscătoare întrucât a învățat enorm din toate aceste experiențe din trecutul său. Apoi a renăscut pentru a doua oară. A găsit în ea puterea vindecării emoționale și puterea de a se ridica din nou și redescoperi pe sine, așa cum nu o mai făcuse vreodată.
Astfel, a devenit coach, speaker și a început să scrie. Așa a ajuns să urmeze calea sa, nu a altora, a scăpat de programările sociale, a redescoperit puterea sa interioară enormă și bucuria de a trăi. A început treptat să își construiască o nouă viață și să își îndeplinească visurile. A călătorit în mai toată România, în Elveția, Austria, Germania, Italia, Bulgaria, Grecia, Statele Unite, Turcia, Thailanda, Malaezia, Singapore.
A urmat zeci de cursuri și a investit peste 10.000 de euro în educația și pregătirea sa profesională. A citit sute de cărți de psihologie, dezvoltare personală, programare neuro-lingvistică, spiritualitate, marketing, antreprenoriat și educație financiară.


Surse:
femeiafeminina.ro
ninadealexander.com
autori.citatepedia.ro
youtube.com

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie