Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Alexandra Ușurelu vă invită sâmbătă la concert: Pentru prima dată Alexandra va cânta cu o orchestră simfonică

Alexandrei Ușurelu i s-a împlinit dorința. Probabil una dintre cele mai potrivite împletiri în categorie, nuanță, spirit și armonie pentru vocea caldă și inconfundabilă a Alexandrei este aceasta despre care ea ne spune: să cânte alături de o orchestră simfonică.

Colaborarea muzicală cu o orchestră simfonică este un vis pe care orice interpret cu valoare și talent îl dorește împlinit, o combinație între sonoritatea clasică, romantică dar și cea modernă, actuală, conferind acea atmosferă Alexandra Usurelu cu orchestraplină de noblețe, eleganță, rafinament și în același timp. ”Un vis la care n-am îndrăznit să sper așa devreme, a fost îndeajuns de curajos încât să devină realitate. Visul meu de a cânta cu o orchestră simfonică se va împlini sâmbăta aceasta, 16 august. Vă aștept în Parcul Titan din București, pe insula Artelor, cu începere de la ora 20,30. Cântecele vor suna altfel sâmbătă. Vă invit să le ascultați și să le simțiți altfel.” ne spune una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică românească actuală.

Pe insula Artelor din Parcul Titan din București, la ora 20:30, va avea loc primul concert Alexandra Ușurelu cu orchestra sub bagheta lui Andrei Tudor, în cadrul Ave Maria Symphonic Pops organizat de Primăria Sectorului 3. 40 dintre cei mai buni muzicieni ai României vor urca pe scenă alături de Alexandra și prietenii ei, Bobby Stoica (pian), Mariano Castro (pian, chitară), Dan Încrosnatu (percuție), Răzvan Cojanu (contrabas) și Ileana Rotaru (harpă) pentru a da o altă dimensiune cântecelor sale.

Glasul  liric al Alexandrei Ușurelu, îi oferă tinerei această perspectivă de interpretare, iar ținuta distinsa și grațioasă armonizând întregul tablou pe care îl admiră cu mare drag și plăcere orice iubitor al unui concert și unor compoziții de calitaAlexandra 2te.

Evenimentul organizat sâmbătă va deveni în același timp un spectacol de înaltă ținută artistică dar și un prilej de dans și voie bună.
Sperăm ca un astfel de concert să ajungă și la Oltenița, nu știm când dar îl dorim cu tot sufletul, bineînțeles în compania publicului care gustă astfel de muzică.

Felicitări Alexandra și mult succes în drumul tău către împlinirile artistice !!

Elisabeta Genoa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + eighteen =

79 − 78 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie