Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Alexandra Ușurelu vă invită sâmbătă la concert: Pentru prima dată Alexandra va cânta cu o orchestră simfonică

Alexandrei Ușurelu i s-a împlinit dorința. Probabil una dintre cele mai potrivite împletiri în categorie, nuanță, spirit și armonie pentru vocea caldă și inconfundabilă a Alexandrei este aceasta despre care ea ne spune: să cânte alături de o orchestră simfonică.

Colaborarea muzicală cu o orchestră simfonică este un vis pe care orice interpret cu valoare și talent îl dorește împlinit, o combinație între sonoritatea clasică, romantică dar și cea modernă, actuală, conferind acea atmosferă Alexandra Usurelu cu orchestraplină de noblețe, eleganță, rafinament și în același timp. ”Un vis la care n-am îndrăznit să sper așa devreme, a fost îndeajuns de curajos încât să devină realitate. Visul meu de a cânta cu o orchestră simfonică se va împlini sâmbăta aceasta, 16 august. Vă aștept în Parcul Titan din București, pe insula Artelor, cu începere de la ora 20,30. Cântecele vor suna altfel sâmbătă. Vă invit să le ascultați și să le simțiți altfel.” ne spune una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică românească actuală.

Pe insula Artelor din Parcul Titan din București, la ora 20:30, va avea loc primul concert Alexandra Ușurelu cu orchestra sub bagheta lui Andrei Tudor, în cadrul Ave Maria Symphonic Pops organizat de Primăria Sectorului 3. 40 dintre cei mai buni muzicieni ai României vor urca pe scenă alături de Alexandra și prietenii ei, Bobby Stoica (pian), Mariano Castro (pian, chitară), Dan Încrosnatu (percuție), Răzvan Cojanu (contrabas) și Ileana Rotaru (harpă) pentru a da o altă dimensiune cântecelor sale.

Glasul  liric al Alexandrei Ușurelu, îi oferă tinerei această perspectivă de interpretare, iar ținuta distinsa și grațioasă armonizând întregul tablou pe care îl admiră cu mare drag și plăcere orice iubitor al unui concert și unor compoziții de calitaAlexandra 2te.

Evenimentul organizat sâmbătă va deveni în același timp un spectacol de înaltă ținută artistică dar și un prilej de dans și voie bună.
Sperăm ca un astfel de concert să ajungă și la Oltenița, nu știm când dar îl dorim cu tot sufletul, bineînțeles în compania publicului care gustă astfel de muzică.

Felicitări Alexandra și mult succes în drumul tău către împlinirile artistice !!

Elisabeta Genoa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie