Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ședinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie la Cabinetul de Recuperare Medicala Oltenița

Acupunctura este parte a unui sistem integrat de asistenţă medicală primară, cunoscută sub numele de Medicina Tradiţională Chineza (TCM), care are o istorie neîntreruptă de mii de ani în China şi în alte părţi din Asia de Est. Originile acupuncturii în China pot fi urmărite cel puţin patru mii de ani, fiind unul dintre sistemele cele mai eficiente şi mai vechi de îngrijire a sănătăţii din lume.

Astăzi, acupunctura este o formă din ce în ce mai populară de îngrijire a sănătăţii, care este folosit de oameni dintr-o gamă largă de medii culturale şi sociale. Acupunctura ajută la prevenirea îmbolnăvirii, precum şi menţinerea stării de bine, tratează în mod eficient o gamă largă de boli acute şi cronice, tratează cauza principală a bolii, precum şi simptomele.

În Olteniţa, orice afecţiune se poate consulta şi apoi vindeca în Policlinica Spitalului Municipal Olteniţa, la etajul 2, Cabinetul de Recuperare Medicală, între orele 8,00-11,00, iar între orele 16,00-18,30 mergi la Cabinetul de Recuperare Medicală din Str. Argeșului, lângă stomatologie. Programările se fac la numărul de telefon 0721 170 958.

O mulţime de afecţiuni se pot trata: hernie de disc, lordoză, scolioză, cifoză, coxartroză, lumbago, sciatică, obezitate, tabagism, riduri, afecţiuni endocrino-metabolice, ale sistemului nervos sau osos, afecţiuni de colon sau splină, ale vezicii biliare, urinare, afecţiuni respiratorii, migrene, etc.

Profesor de kinetoterapie şi recuperare post-traumatică, specialist internaţional în acupunctură su jok, Gabriel Cotea, cunoaşte modalităţi de vindecare şi îngrijire a sănătăţii, afecțiunile pe care nu le rezolvă medicina alopată putând găsi alinare în metodele folosite în cabinetul său.

La Cabinetul de Recuperare Medicală din Policlinică se practică şedinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie, cu rezultate pentru pacienţi.

Cabinetul nou amenajat din Str. Argeșului se află la etajul superior, lângă Salină. Aici se face recuperare în cazul mai multor afecțiuni : cardiologie, reumatologie, afecțiuni respiratorii, endocrinologie, ortopedie, traumatologie, dar și în medicină sportivă. Se lucrează pentru recuperare în kinetoterapie și acupunctură, recuperare medicală cu rezultate benefice pentru organism.
Echipa medic cardiolog Igor Rusu – kinetoterapeut Gabriel Cotea este alături de tine și garantează cu atenție și devotament în calitatea actului medical.

În culturile orientale tradiţionale, stilul de viaţă impunea o conduită igienică şi alimentară, un ritm echilibrat de existenţă şi comuniunea dintre om-natură-divinitate. Acupunctura, preparatele din plante medicinale, masajul şi multe alte practici terapeutice erau uzuale.

Ele ar trebui să facă parte din stilul de viaţă al nostru cotidian, al tuturor civilizaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − fourteen =

− 2 = 8

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie