Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ședinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie la Cabinetul de Recuperare Medicala Oltenița

Acupunctura este parte a unui sistem integrat de asistenţă medicală primară, cunoscută sub numele de Medicina Tradiţională Chineza (TCM), care are o istorie neîntreruptă de mii de ani în China şi în alte părţi din Asia de Est. Originile acupuncturii în China pot fi urmărite cel puţin patru mii de ani, fiind unul dintre sistemele cele mai eficiente şi mai vechi de îngrijire a sănătăţii din lume.

Astăzi, acupunctura este o formă din ce în ce mai populară de îngrijire a sănătăţii, care este folosit de oameni dintr-o gamă largă de medii culturale şi sociale. Acupunctura ajută la prevenirea îmbolnăvirii, precum şi menţinerea stării de bine, tratează în mod eficient o gamă largă de boli acute şi cronice, tratează cauza principală a bolii, precum şi simptomele.

În Olteniţa, orice afecţiune se poate consulta şi apoi vindeca în Policlinica Spitalului Municipal Olteniţa, la etajul 2, Cabinetul de Recuperare Medicală, între orele 8,00-11,00, iar între orele 16,00-18,30 mergi la Cabinetul de Recuperare Medicală din Str. Argeșului, lângă stomatologie. Programările se fac la numărul de telefon 0721 170 958.

O mulţime de afecţiuni se pot trata: hernie de disc, lordoză, scolioză, cifoză, coxartroză, lumbago, sciatică, obezitate, tabagism, riduri, afecţiuni endocrino-metabolice, ale sistemului nervos sau osos, afecţiuni de colon sau splină, ale vezicii biliare, urinare, afecţiuni respiratorii, migrene, etc.

Profesor de kinetoterapie şi recuperare post-traumatică, specialist internaţional în acupunctură su jok, Gabriel Cotea, cunoaşte modalităţi de vindecare şi îngrijire a sănătăţii, afecțiunile pe care nu le rezolvă medicina alopată putând găsi alinare în metodele folosite în cabinetul său.

La Cabinetul de Recuperare Medicală din Policlinică se practică şedinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie, cu rezultate pentru pacienţi.

Cabinetul nou amenajat din Str. Argeșului se află la etajul superior, lângă Salină. Aici se face recuperare în cazul mai multor afecțiuni : cardiologie, reumatologie, afecțiuni respiratorii, endocrinologie, ortopedie, traumatologie, dar și în medicină sportivă. Se lucrează pentru recuperare în kinetoterapie și acupunctură, recuperare medicală cu rezultate benefice pentru organism.
Echipa medic cardiolog Igor Rusu – kinetoterapeut Gabriel Cotea este alături de tine și garantează cu atenție și devotament în calitatea actului medical.

În culturile orientale tradiţionale, stilul de viaţă impunea o conduită igienică şi alimentară, un ritm echilibrat de existenţă şi comuniunea dintre om-natură-divinitate. Acupunctura, preparatele din plante medicinale, masajul şi multe alte practici terapeutice erau uzuale.

Ele ar trebui să facă parte din stilul de viaţă al nostru cotidian, al tuturor civilizaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

51 − = 44

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie