Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Bărbat reţinut de poliţişti la Curcani pentru proxenetism

Poliţiştii Secţii 3 Curcani au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 20 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, faţă de care au dispus măsura reţinerii.

Retinut politie
Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași , în perioada august 2014 – septembrie 2015, I. Gheorghe, de 20 ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, pe raza comunelor Luica, Nana şi în municipiul Olteniţa, de către concubina sa, beneficiind de foloasele materiale rezultate din această activitate.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi a fost prezentat, la data de 27 octombrie 2015, magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =

− 1 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie