Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Campania pentru alegerile locale 2016 a început/Ce reguli sunt de respectat

Alegeri LocalePotrivit Ghidului finanţării campaniei electorale, singurele materiale de propagandă electorală permise sunt:

– afişe electorale cu dimensiunile de cel mult 500 mm o latură şi 350 mm cealaltă latură;
– afişele electorale prin care se convoacă o reuniune electorală vor avea 400 mm o latură şi 250 mm cealaltă latură şi vor fi amplasate în locurile speciale pentru afişaj;
– materiale de propagandă electorală audio sau video, difuzate de mass-media audiovizuală;
– publicitate în presa scrisă; materiale de propagandă electorală online;
– broşuri, pliante şi alte materiale tipărite.

În campania electorală pentru alegerile locale sunt interzise următoarele forme de publicitate electorală:
– bannere
– mesh-uri
– panouri publicitare mobile
– steaguri publicitare
– ecrane publicitare
– panouri publicitare fixe sau mobile
– publicitate luminoasă
– publicitate pe vehicule
– vehiculele inscripţionate cu sloganuri de campanie
– vehiculele care difuzează materiale audio
– spectacole
– serbări
– focuri de artificii etc.

Candidaţilor le este interzisă achiziţionarea, oferirea, distribuirea sau darea, în mod direct sau indirect, a pixurilor, a cănilor, a ceasurilor, a tricourilor, a jachetelor, gecilor, impermeabilelor, pelerinelor, vestelor, şepcilor, a căciulilor, fularelor, sacoşelor, pungilor, umbrelelor, a găleţilor, brichetelor, chibriturilor, produselor alimentare, a produselor alcoolice, a ţigărilor şi a altor produse asemenea. 

Pe 4 iunie, la ora 07.00, se încheie campania electorală, data limită pentru primirea contribuțiilor electorale și angajarea cheltuielilor electorale.
Data limită pentru depunerea rapoartelor detaliate ale veniturilor și cheltuielilor electorale este 21 iunie, iar 6 iulie data limită pentru plata cheltuielilor electorale și pentru depunerea cererilor de rambursare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

71 − = 64

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie