Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Când ai o parte întunecată, niciodată nu este nimic atât de bun cum pare a fi.

Când ai o parte întunecată, niciodată nu este nimic atât de bun cum pare a fi.

Toată lumea crede că doar bărbaţii înşală, dar eu cred că femeile fac treaba asta mult mai des şi mai bine decât ei.

Odată ce afli ce gust are respectul, îţi dai seama că e mai bun decât cel al atenţiei. Dar trebuie să ajungi acolo.

Nu poţi muta munţii vorbindu-le şoptit.

Citesc foarte mult, tot timpul. Îmi place. Fantezia mea ar fi să rămân blocată într-o bibliotecă. Aş fi foarte, foarte fericită.

Mama mi-a spus întotdeauna că-mi doreşte să am o fiică exact ca mine.

Problema e că eu eram etichetată ca fiind o persoană problemă. Şi spuneam mereu: <<Probleme? Vă arăt eu probleme. Dacă asta vreţi, luaţi de aici!>>. Nu contează cum sunteţi etichetaţi. Trebuie doar să le demonstraţi că ei greşesc.

Întotdeauna mi-a plăcut să le dovedesc oamenilor că se înşală. Vreau să fiu capabilă să trasez linii colorate, căci în muzică cu adevărat nu există nicio barieră.

Cred că există 31 de arome pe care le poţi gusta… Eu doar îmi trăiesc viaţa. Nu vreau să mă încadrez în tiparul tău de om bun.

Îmi doresc ca fetele să îşi accepte meritele, valoarea de-a lungul tinereţii lor şi să nu le vândă pentru nimic în lume, ca mai târziu în viaţă să trebuiască să le cumpere înapoi. Îmi doresc ca fiica mea să trăiască într-o lume în care frumoasele publicaţii să celebreze originalitatea, individualitatea şi dorinţa de a fi sincer cu tine însuţi şi curajul de a-ţi fi frică şi de a fi emotiv când faci unele lucruri. Îmi doresc ca femeile să înceteze să îşi mai ceară scuze pentru lucrurile care le fac pe ele femei.

Mi-am schimbat atât de mult gândirea, încât am nevoie de doi prieteni şi o prietenă.

Ca să apreciezi binele, trebuie să treci prin rău; în plus te face să preţuieşti mai mult fericirea. Vremurile grele m-au învăţat să fiu o luptătoare.

La vârsta de 15 ani m-am hotărât că nu vreau să fiu o artistă care cântă piese de dragoste în care nu crede. M-am decis că o să fiu eu însămi şi că piesele mele vor fi despre relaţiile pe care le am cu oamenii, despre lucrurile prin care am trecut şi despre lucrurile de care îmi e ruşine.

Salcia (Willow) este copacul meu preferat. Am crescut lângă unul. Este cel mai flexibil copac, nimic nu îl poate distruge, nici vântul, niciun element. Se poate îndoi şi rezistă la orice. Îmi place sentimentul ăsta. Asta vreau pentru ea (fiica ei n.r.).

<<Sexy>> nu trebuie să vină cu eticheta <<proastă>>

E un lucru ciudat atunci când te desparţi de cineva; arăţi mai bine decât oricând în viaţa ta. Nu o să fiu niciodată mai ”hot” decât am fost în cele 6 luni cât am stat despărţită de Carey. Niciodată!

Alecia Beth Moore (Pink)

Alecia Beth Moore, cunoscută sub numele de scenă Pink (uneori scris P!nk), este o cântăreață Pink-Picscâștigătoare a două premii Grammy care a devenit celebră în 2000 datorită albumului Can’t Take Me Home. Al doilea ei album, M!ssundaztood a devenit cel mai bine vândut din cariera sa. Spre deosebire de primul, care a avut influențe R&B, M!ssundaztood a fost orientat mai mult spre pop rock. Al treilea material discografic, Try This, nu s-a bucurat de un succes la fel de mare ca anteriorul. După o pauză, Pink s-a reîntors pe scena muzicală cu albumul I’m Not Dead (2006) care s-a comercializat în peste 1,5 milioane de exemplare numai în Statele Unite. În total, Pink a vândut peste 29 de milioane de unități ale albumelor ei în toată lumea. Al cincilea album, Funhouse, a fost lansat în octombrie 2008.
Este recunoscută prin simțul ei vestimentar neconvențional și glasul său puternic. P!nk a fost clasată pe locul 12 în UK Music Hall of Fame pentru primii ani ai secolului al XXI-lea. Calitățile ei vocale au fost comparate cu cele ale lui Janis Joplin, considerată de P!nk unul dintre idolii săi. În septembrie 2013 Pink a fost desemnată Femeia Anului 2013 de către revista Billboard, după ce artista americană a reușit să ajungă în acest an pentru prima oară pe primul loc în topul Billboard al albumelor.

Pink s-a născut în Doylestown la 8 septembrie 1879 în Pennsylvania, tatăl ei James Moore fiind veteran al războiului din Vietnam, iar mama ei, Judy Kugel, asistentă.
Pink-WorthDin partea tatălui are origini germane și irlandeze iar din partea mamei lituaniene evreiești. Pink se numește singură „Evreică-irlandezo-germano-lituaniană”. A crescut în Doylestown, Pennsylvania, unde a frecventat liceul Central Bucks West High. Tatăl îi cânta melodii la chitară și cu vocea, astfel Pink și-a dorit de mică să devină un star rock. În timpul liceului, Pink s-a alăturat primei sale formații, numită Middleground, care însă nu a devenit cunoscută decât pe plan local. Aceasta a declarat că cel mai mult au influențat-o Janis Joplin, Steven Tyler, Bad Religion, Mary J. Blige, Bob Marley, Billy Joel, Indigo Girls, Don McLean și The Notorious B.I.G.


Pink și-a dezvoltat vocea devreme. Cu toate că a fost sănătoasă la naștere, a început să sufere de astm de mică. Când era adolescentă, Pink a început să compună versuri despre sentimentele ei, mama ei zicând despre acestea: „primele ei versuri erau întotdeauna foarte introspective”.
Pink a fost denumită “Femeia anului 2013” de către publicația Billboard. Anul 2013 a fost pentru Pink o cursă nebună printre concerte și single-uri, albumul “The Truth About Love” fiind primul material al artistei care a ajuns pe prima poziție în topul Billboard 200. Dublu certificat cu platină, discul s-a vândut în peste un milion 600 de mii de copii doar în Statele Unite, debutând de asemenea pe prima loc în topurile din Australia, Austria, Canada, Germania, Noua Zeelandă, Suedia și Elveția.


De asemenea, single-uri precum “Blow Me (One Last Kiss),” “Try,” “Just Give Me a Reason” și “True Pink BlueLove”, extrase de pe acest album, au avut parte de o promovare constantă pe posturile de radio de pretutindeni. Recent, piesa “Just Give Me a Reason” i-a adus lui Pink un premiu MTV pentru cea mai bună colaborare, precum și un loc fruntaș în topul Billboard Hot 100 și în alte 19 clasamente din țări precum Austria, Germania, Italia, Olanda, Cehia, Irlanda, Scoția.
În plus, turneul său mondial – “The Truth About Love” – a generat vânzări de peste 59 de milioane de dolari doar în America și Europa, la această sumă adăugându-se estimări de 100 de milioane de dolari pentru concertele programate în Australia.
Pentru albumul “The Truth About Love“, Pink a colaborat cu artiști precum EminemLily Allen și Nate Ruess, pe partea de producție fiind implicați Jeff Bhasker, Jon Brown, Chin Injeti, DJ Khalil, Emile Haynie, John Hill, Greg Kurstin, MachoPsycho, Billy Mann, Max Martin, David Schuler, Dan Wilson.


Pink-Carey-Hart-Picture
Pink CareyPink l-a cunoscut pe motocicistul de specialitate Carey Hart în 2001, la jocurile X în Philadelphia. În 2005 cântăreața l-a cerut pe Hart în căsătorie între tura 2 și 3, scriind pe o tablă “te căsătorești cu mine?” și pe cealaltă parte “vorbesc serios”.
S-au căsătorit în Costa Rica pe 7 ianuarie 2006. Melodia “So What” este despre relația lor și începutul unui divorț. Carey a apărut în video. Nu au finalizat divorțul, iar Carey a confirmat în martie 2009 că vor încerca să lucreze la relație.
Pe 5 februarie 2010 Pink a confirmat că ea și sotul ei, Carey, s-au împăcat. A admis și că despărțirea a învățat-o să nu mai încerce să îl schimbe și a învățat-o să lucreze mai mult la căsătorie.
Pink a confirmat faptul că era însărcinată, în noiembrie 2010, după ce a fost fotografiată purtând o rochie pentru femei gravide și a fost felicitată pe Twitter de un prieten. Ea a anunțat ulterior pe Twitter nașterea fetiței ei, Willow Sage Hart, în iunie 2011.


Artista a luat decizia de a deveni ambasador al bunăvoinței pentru UNICEF datorită fiicei sale. “Focul a fost aprins, evident, de faptul că sunt mamă”, a declarat Pink. “Mie, care sunt mamă, îmi pare rău să văd copii care suferă pentru că nu sunt hrăniți în mod corespunzător. Toți copiii ar trebui să poată să crească sănătos și să-și atingă potențialul maxim”, a mai spus cântăreața.

Pink FacePink vrea să se folosească de “gura ei mare” pentru a ajuta copiii din întreaga lume, iar primul rol pe care și-l va asuma va fi acela de purtător de cuvânt pentru o campanie a organizației ce își dorește să promoveze viața sănătoasă în rândul tinerilor cu ajutorul unei aplicații și a unei brățări care monitorizează activitatea fizică.


Alecia Moore este o susţinătoare înfocată a drepturilor animalelor. Este o susţinătoare înflăcărată a asociaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)

Totodată, celebra cântăreaţă pop a declarat că nu înţelege de ce unele persoane nu ar trebui să fie Pink Seachestionate datorită poziţiei lor în societate.

“Susţin organizaţia PETA şi vreau ca oamenii să se gândească serios la responsabilităţile pe care le au. Nu îmi pasă dacă au sau nu vreo coroană pe cap”, a mai declarat artista.

Surse:
infomusic.ro
1music.ro
ro.wikipedia.orgradio21.ro
autori.citatepedia.ro
youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 1 =

9 + = 16

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie