Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Când lampa lui Alladin dă lapte și miere, în țara lui Drăgnișor lupii au amuțit iar javrele domnesc

Motto:

”Un bou ca toţi boii, ajuns la putere,/Promise-n campanii şi lapte şi miere,/Dar astăzi banditul, ne minte de stinge,/Iar pentru avere, el pupă şi linge.” (fabulă epigramatică de Mihai Haivas)

În curând pe străzi va curge lapte și miere. Mașinăria marelui partid al cărui simbol -mustăcioara- gâdilă eu-editorialcreierele anihilate sau nedezvoltate ale slugilor subordonate, și-a ascuțit angrenajul ruginit, a uns cu vaselină șenilele din lanțuri de cupru, metal șmanglit de pe la depozite de fier vechi. Românii se vor împotmoli în miere până se vor năclăi în dulceața artificială, iar pe la boturi se vor păta cu laptele călduț direct din ugerele mașinăriei proaspăt re-unse de partid.
Drăgnișor și-ai lui își vor întinde vilele până dincolo de ei. Unii dincolo de ei, altul dincolo de județul lui iubit, unde transhumanța a păstrat oile în turmă, vacile și boii care merg cu valul să-și lipească ștampila de alegători behăitori și mugitori pe buletinul de votat sărăcie, imbecilizare, incultură, jaf național, export de carne vie la muncă în Occident, trafic diferit cu orice fel de marfă, camorra sau camarila de formațiune de stânga, înfometată intens și etern până la renaștere și regenerare, apoi niște terenuri înstrăinate cu tot cu boii, vacile și oile aferente.
Vom avea miere și lapte în spitale, în școli, pensionarii se vor lăfăi în mâncăruri de fițe, în plimbări și vacanțe fără sfârșit cu viață de lux prin hoteluri scumpe, vor pleca în croaziere pe fluvii europene, nu vor mai ști ce să facă cu banii, grație mustăcioarei de partid. Profesorii vor ajunge să se răsfețe cu salariile încât se vor sătura de bani și vor spune ”Ajungeeee, e prea mult!!”, se vor plictisi de cheltuieli imense și vor ajunge să considere banii ca pe ceva exagerat în viața lor. Medicii vor avea atât de mulți bani și avantaje încât vor împărți din banii lor și bolnavilor, tuturor pacienților, iar cei plecați în străinătate se vor întoarce în România lor, devenită de pe-acum Teleormania lui și a năpârcilor lui. Bugetarii vor face pod peste valurile cu miere și lapte pentru ca toți să admirăm peisajul totalitarist cu munți de miere și bălți uriașe de lapte unde se vor scălda păsări bleu, vor face pod peste imensa bogăție pornită din lampa lui Alladin și cornul abundenței de stânga pentru a privi mai bine toți de pe pasarele sau din păsărele-albatroși, imaginea la care românii visează de după revoluție, lumea paradisiacă râvnită dar și promisă de camarila de stânga, acum înspumată de valurile de lapte, din care se înalță cu toiagul de bandit, suveranul lor bolșevic. Să nu uităm de tineri. Ei nu vor mai părăsi țara după ce nu-i vor mai ține părinții în cârcă, fiindcă de la atâta lapte și miere, va crește și economia, atunci vor găsi de lucru prin stupii Teleormaniei, ori în lăptăriile năpârcilor, renumitele lăptării de Drăgnești, tot să trăiești până o be-(l)ești!!
Mierea de trântori și laptele de capre și de cuci vor fi varietăți de bunătăți ce vor invada casele și locurile de muncă nenumărate ale românilor deveniți teleormanieni, ale oltenițenilor deveniți țoneni și drăgneni, toate, dar absolut toate făcute ”la mustață” și ”ocheți”. Năpârcile devenite javre nu-și vor declara vizuinele adevărate ca să nu plătească impozite pe păduri și terenuri, case și apartamente, dar vor sărăci pușculița statului pe care, după jaf, îl vor arunca gol-goluț în spinarea vreunui prost de la alt partid, altcuiva ce va rătăci prin ținuturile mieroase și lăptoase rămase urme, mărturie de existență feudală.
Lapte și miere se vor prăvăli în cascade și spre birourile procurorilor și judecătorilor…ei vor avea cele mai multe avantaje în așa fel încât legea în Teleormania să fie încălcată la ordin sau făcută după pofta și nevoia drăgnească și a clicii de partid, camorra atât de iubită de vreo 3 milioane de alegători ostentativ amețiți, năuci, limbiști sau negustori, trădători, vânzători de țară și de neam.
Lampa lui Alladin de Siria ori Servili de Shh-vai de Noi, va împroșca atâta lapte și miere cât nu va putea duce țara asta străină de ei, degeaba iubită de noi. Și dacă javrele de năpârci mustesc de plăcere în alegoria lor de lapte și miere, lupii nu mai clintesc de uimire.
România mea iubită cu munți, ape, văi, deltă și câmpii s-a transformat în Teleormania lor, cu ”răpirea din serai” în variantă modernă, dusă spre culmi de lapte și miere în alai multilateral dezvoltat de taraf, maneliști, lămpi musulmane, bogății mieroase de servili pungași cu mâini băgate mai sus de cot în buzunarele fără fund ale altora. Javrele cărora le arunci un os, un ciolănaș, se simt lupi. Schelălăie de poftă și năduf să roadă. Dar nu văd cât de javre sunt…
Odată cu bogăția de lapte și miere, se va legaliza furtul în formă continuă, așa cum doar clica asta o știe și o practică, mai pe față, mai pe dos, de 27 de ani, sub orice formă sau organizare și organizație. Hoții și bandiții vor umbla liberi pe străzi înarmați cu bâte, cătușe personale, cartușe, revolvere, seringi sau cuțite și se vor uita la cei de pe podul făcut de bugetari. Dar va curge lapte și miere ce vor albi și îndulci imaginea interlopă. Din vizuina lor de bârlog, mângâindu-și burțile de șmenari și ciorditori, forfotind capital, comori, avuții, aur printre degete, măsluind depozite în bani, bănci, mituind alte javre neam cu ei, până la ruină, gangsterii drăgnești vor conduce totul, vor privi cum turma le va pupa bocancul bolșevic și va înghiți ce i se va oferi. Căci România noastră, devenită Teleormania lor, nu e decât o fostă țară bogată, plină de minuni, transformată prin vot în coroane de trandafiri roșii, aruncate pe drumurile oaselor. Pe margine, năpârcile morfolesc odată cu javrele la ciolan, la pradă. Și cum laptele și mierea nu contenesc să curgă pe străzi, nimeni nu comentează, doar clefăie și tace.
Lampa lui Alladin se îneacă în aburul duhului din lapte și miere, javrele prăduiesc, în timp ce Drăgnișor își țese pânze și frânghii, meșterind la nodul gordian. El știe de ce și cum s-a ajuns aici. Știe și ce vor javrele. Dar turma? Oohoho, mai ales de turmă… Le dă tuturor ce vor. ”Am fost pedepsit degeaba, sunt nevinovat…lumea rea, lumea rea, ce să mă fac eu cu ea?” strecoară suveranul bolșevic în sunete de taraf, printre dinții îngălbeniți și acoperiți de țepi din mustăcioara lui, pana dracului…
Drăgnișor, căruia unii îi mai spun și Drac-nea, se lasă moale la vorbe, apăsând din nou calm, dar ca o moară stricată și un limbaj comunist ce nu cunoaște luciditate și coerență, pe câteva cuvinte ”L-am sunat… dar suna închis…” după care își șterge caiețelul de notițe pe care era subliniat cuvântul ”Amnistie”.  Rânjind printre mustăți, se închide în cabinetul lui, unde parșiv și tacticos, înșelător și viclean, își continuă strategia.
Până la anul și la mulți ani, va fi liber în România noastră. Căci ea a devenit Teleormania lor, unde nu ai loc de lapte și miere, de Servili, de Grundeni, Meleșcăneni, Tăriceni, de năpârci răpciugoase și javre buboase…acolo unde ”pe-un picior de plai/pe-o gură de rai”, paște turma lui drăgnean, dar fără moldovean, fără ungurean, fără vrâncean sau ardelean…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =

+ 81 = 89

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie