Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce citat iti defineste zodia

Zodie CitatZodiile ne influenteaza viata intr-o anumita masura, iar trasaturile fiecarui semn zodiacal pot spune multe despre felul nostru de a fi. Bazandu-ne pe caracteristicile fiecarui semn astrologic, iti spunem care este citatul care iti defineste zodia.

Berbec

Pentru ca Berbecii sunt firi puternice si active, acest citat al scriitoarei britanice Eleanor Fumeaux Smith li se potriveste cel mai bine:

Mi-a luat mult sa realizez ca oamenii puternici nu stau degeaba si asteapta ca lucrurile sa li se intample. Ei au avut puterea de a face o schimbare si de a modifica lucrurile.

Taur

Fiindca Taurii sunt persoane care pretuiesc liberatea si iubirea pentru frumos, un citat de la Constantin Brancusi este mai mult decat potrivit pentru ei.

„Eu nu am cautat, in toata viata mea, decat esenta zborului! Zborul – ce fericire!”

Gemeni

Gemenii sunt firi spirituale, care cauta sa exploreze mult si nu pun pret pe lucruri materiale. De aceea, consideram ca acest citat al scriitorului Oscar Wilde ii caracterizeaza:

“Bogatiile obisnuite pot fi furate, adevaratele bogatii, nu. In sufletul tau se afla lucruri infinit de pretioase, care nu iti pot fi luate.”

Rac

Racii au o sensibilitate aparte si pun mare pret pe familie, iar acest citat al marelui profesor Anthony Brandt este perfect pentru ei:

„Unele lucruri probabil se schimba, dar noi incepem si sfarsim cu familia.”

Leu

Leii sunt optimisti si ambitiosi, tocmai de aceea ne-am gandit ca acest citat al medicului Jack Penn este bun pentru ei:

„Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.”

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt persoane iubitoare care adora armonia, iar citatul marelui actor Adrian Pintea ii defineste:

„Trebuie sa crezi in ceva. In iubire, in Dumnezeu, in creatie, in ARMONIE.” 

Balanta

Balantele cauta echilibru in tot ceea ce fac si au o intuitie buna. Citatul care le caracterizeaza personalitatea cel mai bine ii apartine lui Steve Jobs:

„Ai curajul sa iti asculti inima si intuitia. Ele stiu deja ceea ce tu vrei sa devii cu adevarat”.

Scorpion

Scorpionii sunt firi rafinate, misterioase si perseverente. Acest citat al lui Marilyn Monroe spune totul despre ei:

„Daca ai dat gres o data, nu inseamna ca vei da gres la tot. Continua sa incerci si sa crezi in tine!”

Sagetator

Sagetatorii sunt aventurieri, iubind calatoria si oamenii. Tocmai de aceea li se potriveste perfect acest citat al filosofului Arthur Schipenhauer:

„Vointa si puterea nu ajung. Omul trebuie sa stie ce vrea si ce poate.” 

Capricorn

Persoane loiale, serioase si in cautarea succesului, Capricornii sunt definiti cel mai bine de acest citat al lui Coco Channel:

„Succesul este desori obtinut de catre cei care nu stiu ca esecul este inevitabil.”

Varsator

Varsatorii sunt persoane idealiste, iar din acest motiv aceasta vorba de duh a lui Martin Luther King este foarte buna pentru ei:

„Vietile noastre se sfarsesc in ziua in care devenim tacuti in privinta lucrurilor care conteaza pentru noi.” 

Pesti

Romanticii zodiacului, pestii pun mare pret pe dragoste, iar citatul psihanalistului Theodor Reik li se potriveste de minune.

„Dragostea este o incercare de a transforma o particica dintr-o lume de vis in realitate.”

Sursa :
teotrandafir.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × four =

− 2 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie