Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce este FRUMOS și lui DUMNEZEU îi place: În Oltenița s-a deschis Centrul RENAISSANCE!

Sunt tinere și ambițioase. Au pornit din dragoste pentru frumos. În accepțiunea lor FRUMOSUL nu presupune doar încântarea, farmecul, poezia sau finețea. Frumosul pentru ele înseamnă VIAȚA. Este ceea ce crează și păstrează SĂNĂTATEA, RĂSFĂȚUL, STAREA DE BINE, LINIȘTEA INTERIOARĂ.Centrul RENAISSANCE: o oază de BEATITUDINE. Aici expertiza medicală se îmbină cu procedurile de remodelare corporală și estetică facială pentru a reda finețea, suplețea, naturalețea și tinerețea pielii.

Specialiștii Centrului de Remodelare Corporală oferă consultanță de top în domeniul remodelării. Specialiștii în estetica facială și corporală utilizează pentru aceste servicii aparate de ultimă generație și produse profesionale pentru un rezultat dorit excelent.
RENAISSANCE înseamnă mai întâi de toate prevenirea și tratarea aspectelor nedorite ale corpului tău, o siluetă de invidiat, înseamnă VIAȚA TA în ARMONIE și RAFINAMENT. Într-un cuvânt: RENAȘTERE.

Tratamentele dermato-cosmetice se adresează și persoanelor cu probleme ale tenului (acnee, cuperoza etc.) dar și celor care își doresc îmbunătățirea generală a aspectului pielii sau atenuarea ridurilor.

Silueta noastră este o chestiune personală. Toți vrem să fim frumoși, să avem talie și corp de invidiat. Tratamentele de remodelare corporală vă ajută să scăpați de ceea ce vă deranjează în plus, să vă simțiți bine în pielea voastră, să vă bucurați de o siluetă zveltă, pusă în evidență în forme echilibrate.
Răsfață-ți corpul alegând RENAISSANCE! Fă-ți o programare la numărul de telefon 0730138007!

 • Professional 24 PADS – Echipment Electrostimulare:

Este un aparat de electrostimulare extrem de performant, folosind ultima inovație în materie de electrostimulare: curentul Slimwave. Aparatul înlătură grăsimea nedorită, îmbunătățește aspectul personal, întărește și definește musculatura, înlătură stresul și durerile musculare, asigură o viață sănătoasă prin ușurarea fluxului sanguin și prin arderea grăsimilor nocive organismului.

 • Tunelul cu infrarosii No Cellulite:

Este o saună profesională, modernă și ergonomică, cu multiple efecte benefice asupra organismului. Infrasauna oferă rezultate spectaculoase asupra excesului de grăsime, detoxifiaza țesuturile, tratează edemele și are efect anticelulitic. 

 • Aplicații Tunel cu infraroșu No Cellulite:
 1. Tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutății corporale
 2. Tratamente anti celulită cu rezultate vizibile rapid
 3. Îmbunătățirea circulației sanguine și întărirea sistemului imunitar
 4. Accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal
 5. Balansarea acidității și alcalinității în organism

Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces, în organism.

 • Vacuum Ultrafit:
UltraFit este este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1, până la stadiul de macronoduli), prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”. Procedura elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.
 • Presso Simphony – Pressodrenaj:

Efectuează un excelent drenaj limfatic prin presarea în sensul circulației de întoarcere (circulația venoasă) a întregului lanț ganglionar. Astfel limfa va fi fluidizată și împinsă în circulație pentru a colecta toxinele de la nivelul întregului organism. Presoterapia este una dintre cele mai bune metode de a scăpa de celulită, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism și de a scăpa de picioarele umflate și grele. Mai mult decât atât, această procedură are efecte deosebite în slăbire, ajutând la reducerea cantității de apă din organism.

 • Eclipse MicroPen – Mesoterapie cu Microace:

Eclipse MicroPen vizează stimularea producției de colagen, reducerea liniilor fine și a ridurilor, a vergeturilor și a cicatricilor. De asemenea, Eclipse MICROPEN a fost folosit cu succes pentru refacerea părului în cazuri de alopecie. În comparație cu alte terapii ce folosesc lumina și căldura, Eclipse Micropen crește eficiența tratamentului fără să provoace vătămarea stratului epidermic. 

 • SKIN EXPERT – Radiofrecvență Bipolară și Tripolară: 

Radiofrecvența reprezintă una din cele mai eficiente metode de remodelare corporală, tonifiere tegumentară și prevenire a îmbătrânirii tenului, dar și în tratarea ridurilor deja formate (riduri fine sau profunde).

 • SLIM MAX Cavitație: 

Cavitatia se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional la nivelul celulelor grase. Cavitația este renumită pentru efectele remarcabile în remodelare corporală, fiind supranumita și liposucția virtuală. Slim Max acționează cu frecvența cavitațională duală (25 și 40 Khz) pentru a distruge celulita și remodela țesuturile, dar și cu Terapie LED pentru maximizarea efectelor. Terapia LED cu lumină roșie este excelentă pentru intensificarea efectului cavitației și obținerea unor rezultate mai bune într-un timp cu mult mai scurt.

 • ULTRASONIQUE – Ultrasunete:

Terapia cu ultrasunete a fost introdusă în domeniul esteticii aplicate la începutul anilor ’80 și a devenit repede una dintre cele mai populare terapii în tratarea inestetismelor corporale și faciale datorită rezultatelor vizibile în timp scurt. În cazul aparatului ULTRASONIQ, ultrasunetele penetrează la nivelul tegumentului și țesutului adipos, vizând hidratarea profundă sau combaterea celulitei. Fizioterapia cu ultrasunete se bazează pe acțiunea fiziologică a acestora, și anume efecte mecanice, termice, chimice. Datorită acestor efecte, țesuturile sunt solicitate mecanic sub formă de “micromasaj” intern și se încălzesc, suferind reacții chimice favorabile organismului.

 • VIBROMATIQUE – Vibromasaj:

Este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Efectele sunt cu mult mai profunde decât în cazul unui masaj clasic. Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculară, peeling. Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigură cele mai plăcute tratamente anti celulită și de tonifiere a musculaturii. Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitică, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporală, pentru slăbit în centimetri.

 • INFINITY GLOW – Tehnologie Biofotonică:

Este cea mai spectaculoasă tehnologie de estetică facială, ce îmbină în același timp 2 terapii cu rezultate excelente: LLL – Low Level Laser Therapy si Infrarosii. LLL – Low Level Laser Therapy: studiată, dezvoltată și aplicată la NASA, LedTherapy este o formă complexă de fototerapie care produce schimbări la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, în funcție de lungimea de undă pe care acționează.
Razele infraroșii de 760 nm stimulează circulația sanguină și activitatea fibroblastelor, detoxifică și acționează profund până la nivelul musculaturii feței. Terapia cu raze infraroșii aduce o îmbunătățire cu 51-57% a texturii pielii, prin accelerarea producției de colagen și elastină și relaxează ridurile intersprâncenare și “laba gâștii” prin efectul ‘botox-like’.

 • DETOX SPA:

Este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere și cea mai plăcută în același timp. Procedura este foarte simplă și incredibil de eficientă. 
Detoxifică-te! Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit.

 • KIT CELL METER – Diagnosticare celulită:

SKIN EXPERT asigură un tratament non invaziv, ce constă în aplicarea undelor de Radiofrecvență producând efectul de diatermie. Undele radio încălzesc selectiv țesuturile în profunzime, diminuând circumferințele și înlăturând aspectul de coajă de portocală. La nivel tegumentar se contractă fibrele de colagen endogen, liftând pielea ptozată. În lupta cu celulita primul și poate unul dintre cei mai importanți pași il constituie diagnosticarea corectă a tipului de celulită. Este un element esențial, în funcție de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente și terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei. Cel mai modern și eficient aparat cu care se poate realiza diagnosticarea corectă și eficientă a tipului și stadiului de celulită este kitul CELL METER. 

 • TERMOCUVERTA:

Termocuverta LightSlim oferă efectul de saună, localizat, care permite slăbirea. Grație celor 3 zone de termoterapie ce se încălzesc controlate separat, în această pătură termică se produce un accelerat proces de transpirație și ardere a grăsimilor. Pătura termică LightSlim este un produs revoluționar din elita aparatelor termice, cu efect de saună locală. Saunele clasice însă pot dăuna stării generale a organismului și sunt mai greu de suportat. Pătura termică LightSlim aduce o localizare a căldurii doar asupra zonelor ce se doresc a fi tratate.

Scapă de celulită! Slăbește dacă ai acumulat mai multe kilograme și detoxifiază-te! Tonifiază-ți musculatura și apelează la drenaj limfatic!

Renaissance este locul dorit pentru un plus de frumusețe oferit ție și celor dragi ție.

În centrul RENAISSANCE sunteți în siguranță datorită măsurilor suplimentare de protecție pentru a preveni orice fel de contaminare. 
Dacă prezentați semne de răceală sau gripă, vă rugam să ne comunicați din timp pentru a reprograma tratamentul după îmbunătățirea stării de sănătate.

Ambianță deosebită și foarte important: REZULTATE GARANTATE la RENAISSANCE Oltenița, Bd. Republicii, fostul cazinou. Calitate și eficiență la prețuri care te vor determina să vii mai des.

Fă-ți programare la 0730138007! Surpriza va fi colosală!

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie