Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 22-28 noiembrie 2021

Săptămâna 22 – 28 noiembrie 2021 este mult mai liniștită decât cea anterioară, ba chiar vine și cu o doză de optimism și entuziasm, dat fiind că Soarele se mută în Săgetător. În plus, și Mercur îl va urma acum, aspect care este foarte stimulant pentru minte și s-ar putea să devenim mai dornici de cunoaștere, de plimbări și aventură. Ne putem pune credințele sub semnul întrebării și putem analiza dintr-o altă perspectivă situațiile cu care ne-am confruntat până acum.

Dat fiind faptul că tot acum atât Soarele, cât și Mercur fac conjuncție cu Nodul Sud Karmic din Săgetător, este posibil să dorim să căutăm adevărul cu orice preț sau să ne demonstrăm dreptatea noastră. Este important să avem grijă la ce acte semnăm, la ce decizii luăm și la deplasări, dar și la probleme cu legea, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, când ne putem confrunta cu multă confuzie.

Totodată, Venus din zodia Capricorn și Marte din Scorpion merg în tandem săptămâna aceasta, aspect deosebit de benefic pentru îmbunătățirea relațiilor sentimentale, pentru consolidarea lor și pentru rezolvarea unor probleme de cuplu care, ignorate, pot aduce rupturi în perioada de retrogradare a lui Venus care începe luna viitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec: 

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta aduce mai multă energie, mai mult chef de a face lucruri și o dorință mai mare de cunoaștere, de a afla adevăruri, de a descoperi alte perspective asupra unor situații. Unii nativi pot alege să mai învețe ceva în plus, să-și consolideze niște cunoștințe sau poate să-și obțină un atestat. Este o perioadă bună pentru a trăi mai pasional în cuplu și a se apropia de partener, de idealurile și dorințele acestuia, poate chiar discută și despre statutul relației lor.

Taur: 

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să aibă grijă cum își dozează energia săptămâna aceasta pentru că se pot suprasolicita, mai ales din cauza unor probleme legate de familie. Mare parte din atenție o vor canaliza către rezolvarea situațiilor financiare, în special situații ce nu țin de ei în totalitate, ci sunt și alții implicați. Din altă perspectivă, sunt foarte interesați de statutul unei relații, caută răspunsuri și își schimbă perspective, și discută despre viitorul acesteia și despre idealurile comune pe care le au cu partenerul.

Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de intrarea Soarelui, dar și a lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Nativii vor deveni mult mai sociabili, mai deschiși către alții, vor cere și vor primi sprijin mai ușor din partea altora. În cuplu se pot petrece situații mai greu de înțeles, poate chiar să se repete unele nemulțumiri mai vechi, sau situații care necesită discuții ample și o reechilibrare a conexiunii. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, însă nu ar trebui să se grăbească să intre într-o nouă relație, ci mai degrabă să testeze persoana respectivă. Poate fi vorba de întâlniri de Destin care nu întotdeauna sunt plăcute.

Rac: 

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână plină, cu multe activități la locul de muncă care cer mai mult efort și atenție, dar și cu solicitări cotidiene, care s-ar putea să-i cam obosească. Este momentul să caute o cale de a-și eficientiza munca, dar și o direcție mai bună pentru stilul de viață astfel încât să-și îmbunătățească starea de sănătate. În cuplu este o perioadă foarte bună să-și consolideze relația, să se reapropie de partener, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care să le trezească interesul.

Leu: 

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână bună, după o perioadă destul de agitată, așa că pot răsufla ușurați și se pot dedica mai mult activităților care le fac plăcere. Nativii petrec timp cu partenerul, cu copii, sunt creativi și pot să se reapuce de un flirt. Este un timp foarte bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, iar cei singuri pot flirta mai mult, însă ar trebui să evite să înceapă noi relații săptămâna aceasta pentru că s-ar putea entuziasma prea mult și pot să nu cadă prea clar situația.

Fecioară: 

Cei născuți în Fecioară își vor canaliza foarte mult atenția asupra familiei în perioada următoare, iar săptămâna aceasta s-ar putea chiar să poarte unele discuții mai neplăcute cu cei dragi, să pună prea mult la suflet și să preia asupra lor problemele acestora sau să afle vești care să nu le fie pe plac despre cineva apropiat. Este de preferat să evite deciziile legate de casă, de acte patrimoniale, de vânzare/cumpărare acum. În weekend trebuie să aibă mai multă grijă la discuții pentru că pot apărea tensiuni. Pe de altă parte, începe o perioadă bună pentru discuții sentimentale, chiar și pentru flirturi, în cazul celor singuri.

Balanță: 

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o săptămână agitată, cu multe discuții, deplasări și un program mai încărcat, de aceea trebuie să facă tot posibilul să respecte o listă de priorități și să nu se aglomereze. Nu este o perioadă bună pentru decizii importante, iar cei care lucrează cu actele sau fac negocieri trebuie să aibă mare grijă la ce semnează acum. În weekend s-ar putea instala o stare de confuzie destul de neplăcută și este de preferat să fie atenți la drumurile pe care le fac pentru că pot fi neatenți.

Scorpion: 

Cei născuți în zodia Scorpion se desprind de Soare și de Mercur care le-au tranzitat zodia în ultima perioadă și se pot simți mai ușurați, însă acestea se mută pe sectorul financiar de unde vor stimula nativii să-și crească veniturile. Este o săptămână bună pentru negocieri, mai ales că nativii au mare putere de convingere, însă nu și pentru investiții majore. Pot apărea cheltuieli, unele chiar plăți mai vechi, iar nativii sunt sfătuiți să-și facă foarte atent calculele și socotelile pentru că pot pierde din vedere aspecte, plăți importante.

Săgetător: 

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia lor, aspecte care vin cu energie, optimism și chef de viață. Problemele de sănătate cu care unii nativi s-au confruntat până acum se mai pot ameliora, însă s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie destul de mult resimțite. Trecutul se luminează și mulți nativi pot vedea acum o situație legată de viața personală din altă perspectivă. Posibile dezechilibre în relația cu persoana iubită sau cu copiii care cer mai multă atenție.

Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie nevoiți să se preocupe mai mult de cei dragi, poate chiar de sănătatea cuiva apropiat sau chiar de o problemă cronică cu care nativii se confruntă. Pe de altă parte, situații din trecut, karmice se pot repeta acum pentru ca nativii să le conștientizeze și să le vindece. Weekendul trebuie dedicat odihnei, mai ales că săptămâna aceasta poate aduce o viață socială destul de activă. În urma unor întâlniri cu prietenii este foarte probabil să apară și unele atracții.

Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de intrarea Soarelui și a lui Mercur în Săgetător pentru a socializa mai mult, pentru a cunoaște oameni noi și a lega noi prietenii sau pentru a se implica în diferite proiecte și acțiuni de grup. Unii nativi pot adera la o organizație, în timp ce alții se pot simți atrași de cineva din anturaj sau din mediul online, însă de preferat ar fi să nu grăbească lucrurile acum. Planurile de viitor sunt mai optimiste, însă nu ar trebui să ia decizii importante săptămâna aceasta.

Pești: 

Celor născuți în zodia Pești li se va activa puternic sectorul carierei și săptămâna aceasta pot să apară fel și fel de șanse de afirmare, unele chiar așteptate de nativi, dar și discuții mai puțin plăcute legate de situația lor. Nu este momentul ca Peștii să ia decizii importante privind direcția profesională pentru că pot fi greșite sau nu văd foarte clar contextul general. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni cu superiorii și stresul profesional poate crește. Sextilul Venus-Marte este de bun augur pentru relațiile de prietenie, dar și pentru proiectele în care nativii sunt implicați, pentru că pot primi ajutor de la alții.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie