Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce face lipsa unui indicator : Doua mașini s-au ciocnit astăzi aproape de Radovanu

Astăzi, 17 august,  în jurul orei 12,30, la intersectia DJ 411 cu DJ 403, a avut loc un accident.

Radovanu 2Două mașni s-au ciocnit, în urma accidentului autocamionul s-a răsturnat.
La această intersecție a fost furat un indicator de 2 ani de zile. Este vorba de indicatorul-stop. Un drum intersectieautoturism Ford break cu număr de Bulgaria s-a ciocnit cu un autocamion în dreptul acestei intersecții. Autocamionul era plin cu lemne care s-au împrăștiat pe șosea. Nu au existat victime, însă iată ce poate face lipsa unui indicator, împletită cu ignoranța, nepăsarea autorităților din zonă.
Mai multe indicatoare din localitatea Radovanu lipsesc, indiatoare care, potrivit unor surse neoficiale, au luat drumul fierului vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =

4 + 5 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie