Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce face lipsa unui indicator : Doua mașini s-au ciocnit astăzi aproape de Radovanu

Astăzi, 17 august,  în jurul orei 12,30, la intersectia DJ 411 cu DJ 403, a avut loc un accident.

Radovanu 2Două mașni s-au ciocnit, în urma accidentului autocamionul s-a răsturnat.
La această intersecție a fost furat un indicator de 2 ani de zile. Este vorba de indicatorul-stop. Un drum intersectieautoturism Ford break cu număr de Bulgaria s-a ciocnit cu un autocamion în dreptul acestei intersecții. Autocamionul era plin cu lemne care s-au împrăștiat pe șosea. Nu au existat victime, însă iată ce poate face lipsa unui indicator, împletită cu ignoranța, nepăsarea autorităților din zonă.
Mai multe indicatoare din localitatea Radovanu lipsesc, indiatoare care, potrivit unor surse neoficiale, au luat drumul fierului vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + fifteen =

6 + = 14

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie