Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situaţii

Născuţi în ziua 23: Spontanii

Ziua de naştere 23: Personalitate

Inteligenţi, flexibili, agili şi ingenioşi, cei născuţi pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situaţii. numereReacţionează spontan, rapid şi adecvat. Pentru ei viaţa este o aventură prin care pot experimenta mereu lucruri noi şi incitante. Socializează uşor şi au darul comunicării. Imaginativi şi perspicace, au talente diverse şi interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipseşte şansa.

Ziua de naştere 23: Defecte

Inconstanţă, nerăbdare, lipsă de tenacitate, înclinare către adicţii, mai ales alcool, mâncare, tutun, eventual droguri.

Ziua de naştere 23: Dragoste

Sunt afectuoşi şi sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. luminaÎşi doresc totuşi un echilibru afectiv, aşa până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă şi stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + nine =

6 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie