Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cei născuţi pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situaţii

Născuţi în ziua 23: Spontanii

Ziua de naştere 23: Personalitate

Inteligenţi, flexibili, agili şi ingenioşi, cei născuţi pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situaţii. numereReacţionează spontan, rapid şi adecvat. Pentru ei viaţa este o aventură prin care pot experimenta mereu lucruri noi şi incitante. Socializează uşor şi au darul comunicării. Imaginativi şi perspicace, au talente diverse şi interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipseşte şansa.

Ziua de naştere 23: Defecte

Inconstanţă, nerăbdare, lipsă de tenacitate, înclinare către adicţii, mai ales alcool, mâncare, tutun, eventual droguri.

Ziua de naştere 23: Dragoste

Sunt afectuoşi şi sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. luminaÎşi doresc totuşi un echilibru afectiv, aşa până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă şi stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

32 − = 22

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie